[]

Bu kızı nasıl elde tutucam ? Sorunlar başladı

Barıştık flörtle, arayı düzelttik. Zengin koca geyiklerini sordum soruşturdum. Böyle bir furya varmış kendi kendilerine eğleniyorlar yani twitterda..
Önceki duyuru şu ilgilenirseniz eğer eksiduyu.ru

Benden hoşlandığını biliyorum bende ondan çok hoşlanıyorum. Ne yazık ki bende kıskançlık problemi var. Bugün davet etti bende gittim. Çevresinde çok fazla erkek var yahu en yakın arkadaşları hep erkek. Hiç kız arkadaşın yok mu diyorum var işte ama uzakta diyor. Erkek arkadaşları benim yanımdayken erkekmiş gibi davranıyorlar yani cinsiyetsiz bir arkadaş ortamı var ama yine de içime şüphe düşüyor. Bir tanesi eskiden benim kızdan hoşlanıyormuş teklif etmiş bizimki kabul etmemiş sonra baya yakın arkadaş olmuşlar. Öyle duydum..

Bu reddedilen erkek arkadaşta meriçlik potansiyeli olabilir mi? Dikkat etmeli miyim?

Kendisi çok güzel bir kız ama özgüveni yok. Sürekli insan içine çıkmayalım giyecek bir şeyim yok oralarda rahat edemem ki diyor. Düz kot giyse herkesten güzel olacak zaten niye böyle triplere giriyor onu anlamış değilim? Gözükmek istemediği birileri mi var yoksa gerçekten özgüvensiz olduğu için insanlardan kaçıyor olabilir mi?

 
abicim fazla paranoyaksın malesef bu ilişkinin sonu iyi değil. ben de bi dönem böyle olmuştum elde tutamazsın bu tutumunla. kendini değiştirmeye çalış bence


  • rapon  (21.07.14 02:13:22) 
birader bana fazla kafaya takıyomuşun gibi geliyor. oluruna bıraksana.


  • seksen9  (21.07.14 02:17:15) 
yaşını bilmiyorum. hazır işin var çalışıyorsan hayatında belli şeyler oturmuşsa artık kendini pek değiştiremezsin bu saatten sonra. bence bu kız seni pek siklemiyor. hemen ayrılma bunları anlat gerekirse de kızarak anlat. baktım bir gelişme yok yol ver.


  • konskenkova  (21.07.14 02:58:58 ~ 02:59:21) 
spor yapsın, özgüveni gelir.


  • devilred  (21.07.14 03:00:40) 
Bence kizi bu paranoyakligin yüzünden kaybedeceksin.


  • efrasiyab87  (21.07.14 06:11:47) 
ben başlayan bir sorun göremedim?


  • dafuq  (21.07.14 09:22:42) 
Eger cocukluk arkadasi degillerse kiskanmakta haklisin. Liseden sonra gelisen kiz-erkek arkadasligi olgusu en az 1 taraf icin arkadasligin otesinde potansiyele sahiptir. Hele boyle "hoslanmis ama sonra yakin arkadas olmuslar" falan... Gecsin bunlari. Ben kizi kisitla demiyorum. Arkadas cevresine girip kiz arkadasini yalniz birakmamak bir secenek olabilir. Hem erkek grubunun elemanlarini daha iyi tanimis olursun hem de kafan rahat eder.

Genel tavsiyem de sudur; kiskaniyorsan sorun et. Kendini baskilama. Ic gudulerine guven.

Ozguven konusunda ise hicbir sey anlamadim.
  • hiko seijuro  (21.07.14 13:21:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.