[]

berberler kac gibi aciliyor?

yarin is basi yapacagim. sac sakal birbirine karismis. isbasi sekizde yol da 45 dakika surse ortalama 7 gibi acilan berber var midir? bildiginiz berberler kacta aciliyor? hem ufak bir anket olsun.




 
O saatte plaza muhitlerindeki kuaförler dışında açık mekan bulman zor.


  • arnold schwarzeneger  (20.07.14 21:49:58) 
mekan bakirkoy.


  • sarhosken alinan hesap  (20.07.14 21:56:29) 
Berber 9'dan önce açmaz. En iyi ihtimalle o da.


  • angelus  (20.07.14 21:56:45) 
o saatlerde açılan berberler var da size denk gelir mi bilemedim. insanlar işe gitmeden sabah traşlarını olsunlar diye açıyorlar. bir de liselerin yakınlarındaki berberler erken açarlar okula alınmayanları traş etmek için ama yaz tatili var malum.


  • nodrap  (20.07.14 22:45:05) 
jöleyle yapıştır, sakal traşını da kendin yap en iyisi. Bir günlüğüne idare etsinler, yarın da çıkışta gidersin berbere. Mis gibi traşını olursun. Kasma kendini, relaaxx guyyy...


  • safepassage  (20.07.14 22:56:56) 
taksimde myy kuaför var. Aksaray dolmuşlarının kalktığı yerde 7/24 açık.. iddaalı bişey istemiyorsan iş görür.. ha yok para önemli değild iyorsan ataturk havalimanında iç hatlarda bundan 1 sene önce kadar vardı hala varsa gidebilirsin.


  • monreve  (20.07.14 23:04:20) 
taksim'e yakın iş yeri. olmadı sabah erkenden çıkayım olayım orda bir yerde. teşekkürler herkese.


  • sarhosken alinan hesap  (20.07.14 23:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.