[]

Açılmak açık konuşmak vb.

Şimdi belki ne amatör adamsın falan diyeceksiniz ama sizlere danışasım geldi gençlik.

ben bir kızdan hoşlanınca bişiler içelim mi diye davet ediyorum mekana. tabi önceden az çok sohbetim olan biri. kahveleri yudumlarken "havalar da soğudu"dan başlayıp süregelen bir sohbet oluyor. sohbet boyunca uygun anı yakalayım da "havalar da soğudu - evet ben de bu arada senden hoşlanıyorum" diyemiyorum. diyememem normal mi, demeli miyim? ilk buluşmada mı denmeli, 2. de mi? yoksa hiç denmemeli hissedilmeli mi? emin olamadım. kararsızım panpalar.

hele fikir verin la.

 
hiç denmemeli. senden hoşlanıyorum ne la? zamana bırak olur o işler


  • dinsiz adam  (20.07.14 21:24:32) 
Vücut dili diye bir şey var.


  • arnold schwarzeneger  (20.07.14 21:51:46) 
geri kafalı olabilirim ama ben söylenmesinden yanayım bu tarz şeylerin. pat diye de söyleyebilirsin, belli bir zamanı yok, bekleme boşa.


  • devilred  (20.07.14 21:54:40) 
pat diye söyle. ama korkutmadan. bağırmadan. doğru bir sesle, yüzüne bakarak de.


  • hohoya  (20.07.14 21:58:01) 
kızın yapısı önemli... zamana bırakmak, birlikte zaman geçirmek daha iyi gibi. sende tereddüt oluştuğuna göre.


  • sonsuz sevgilerimle  (20.07.14 23:12:58) 
deme.
onun yerine bunu hissettiren cümleler kur

  • rakicandir  (21.07.14 01:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.