[]

washington dc'nin tehlikeli bölgesi

biri belirtmişti ama unuttum şimdi washington'a gitme durumum var, gidince oralara gitmeyeyim.
nw, ne ,sw, se bölgelerinden hangisi çok tehlikeliydi? özellikle uzak durmak gerekir? bir de downtown yerine maryland mi yoksa virginia tarafında mı kalmak daha mantıklı olur?



 
valla konuyla alakasiz biraz ama sıpaydırmen çigzi filiminden queens'i biliyorum


  • rhollor  (20.07.14 20:02:56) 
dc dediginiz yer zaten uffacik yer. icinde tehlikeli bi bolge yok hic. dc icinde kalirsaniz her yere gonul rahatligiyla gidebilirsiniz. ama genel olarak ben ne sevmiyorum.

sadece dc den degilde va ve md dahil bahsedersek, virginia'da alexandria'nin guneyine inmemek lazim potomac kiyisi boyunca.

downtown zaten asiri pahali. kiraya gucunuz yeterse dupont circle, foggy bottom cok keyifli yerler.

va-md arasinda tercih yaparken ulasimi dusunmek lazim. yasam standari ve guvenlik acisindan arada cok bir fark yok. belki va, maryland'e gore bir tik daha zengin ve dolayisiyla daha pahali bir yer.

halanne dc'den bildirdi.
  • halanne  (20.07.14 20:49:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.