[]

Lens parçası gözümde kaldı

Dün akşam, dışarı çıkarken lens takıyordum tam oturmadı gözüme çıkarttım, Bir de baktım lens yırtılmış, çok küçük bir kısmı gözümde kalmış. İlk başlarda hafif göze batıyor, göze bir şey kaçmış gibi çok az rahatsız ediyordu. Normal o şekilde uyudum, şimdi de gözümde hiçbir problem yok gibi. N'apayım yarın doktora gideyim mi? Başıma bir iş açar mı? Başına böyle bir olay gelen var mı?




 
doktora git tabiki de.


  • neferkitty  (20.07.14 16:30:34) 
gözüna gözyaşı damlası damlat
ya da ağla
hafifçe oğuştur çıkart
büyütülecek birşey değil
  • titiraprap  (20.07.14 16:33:11) 
çoktan çıkmıştır bence o. benim gözüme sinek vs kaçıyor 5 dk sonra ya vücuda giriyoryada dışarı çıkıyor. gözde kalmaz kaçan cisim yani. ama yine doktora git tabi bana güvenme ben manyağım


  • GibsonRulesv2  (20.07.14 16:35:19 ~ 16:35:39) 
problem şu ki çok küçük bir parça muhtemelen gözümde kalan. O yüzden gözümü kurcalayacak durumda değilim. Şu an varlığı ile yokluğu belli değil gözümde. Doktor nasıl alacak acaba onu, bir de İngiltere'deyim doktora gitmem ayrı dert, lensçi optikçiler falan bir şey yapabilir mi acaba?


  • freedonia  (20.07.14 16:46:52 ~ 16:47:55) 
madem bize inanmıyosun :
www.livestrong.com

  • titiraprap  (20.07.14 16:52:22 ~ 16:53:17) 
gözkapağını üstten parmağınla yokla. acı varsa lens var. acı yoksa yapacak bir şey yok. kendi kendine çıkmaz ama göz kenarına gelir batma yapar parmağını sokup çıkarırsın. koca lens katlanıp gözün içinde kayboluyor bazen saatler sonra kayıyor aşağı bu küçük parça da oralarda bi yerlerde olabilir.


  • instant crush  (20.07.14 17:58:11) 
lens solüsyonunuz varsa gözünüze bol bol dökün. yıkayın bu solüsyonla.

o küçük parça yere düşmüş de olabilir, bunu da unutmayın.
  • mea maxima culpa  (20.07.14 18:45:00) 
doktor nasıl görecek, nasıl alacak?

büyüteçli aletle bakacak. göz doktorlarının işi bu. göze kaçan, takılan cisimleri çıkartıyorlar. bu onların işi. ameliyat filan yapıyorlar inanır mısınız?
  • mea maxima culpa  (20.07.14 18:47:35) 
Gözümde hiç rahatsızlık vermediğinden, doktora falan gitmedim. bugün çıktı kendiliğinden. 9 gün olmuş ya la.


  • freedonia  (29.07.14 22:07:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.