[]

Ankarada öğrencilik hk

Ankarada öğrencilik nasıldır? Zorlu bir 5 yıl mı yoksa eğlenceli mi? Ne düşünüyorsunuz?




 
Tanisacagin insanlara bagli. Zaten bi sehri seviyorsan, anılarından dolayıdır.


  • mandalina kokusu  (20.07.14 14:58:50) 
Ortamin guzel olduktan sonra cok guzeldir ankarada ogrencilik. Hele ki bir de haftalik aktiviteleri olan bir ogrenci topluluguna uyeysen daha da guzel olur. Eve cikmak istediginde de insan gibi evlerde gayet uygun fiyata yasarsin.


  • letheavendangered  (20.07.14 14:59:52) 
Okuluna,yaşayacağın semte ve arkadaş ortamına göre çok değişkendir. biz çok eğleniyoz valla sen de gel.


  • xin zhao  (20.07.14 15:26:54) 
ben de merak ediyorum da çoğu kişiden iyi bir şey duymadım ankara ile ilgili. merak ettim nesi kötü bu kadar? en nihayetinde başkent?


  • geberix  (20.07.14 15:27:33) 
bir istanbul, izmir değil tabii ancak arkadaş çevren olursa iyidir. küçük bir şehirde olacağı gibi hep aynı yerlere gitmek zorunda kalmazsın. tiyatrosuna operasına ulaşım kolaydır. belki bir bob dylan gelmez ama yerli grupları şarkıcıları çok rahat takip edebilirsin. merkezi yerlerde (eski evler tabii) uygun kira ödeyerek eve çıkabilirsin.


  • paltar yuyan masin  (20.07.14 15:38:26) 
ankarayi kotuleyen adamin beyni iltihaplidir.

ayrica arkadas cevren olmasina da gerek yok.
zaten sıkıyorlar bir yerden sonra yalniz takılıyorsun.
  • kutsalbok  (20.07.14 15:42:40) 
6 yıl Ankara'da okudum, şimdi orada olmamama rağmen hala hava durumunda bile hava nasıl acaba diye bakarım. Ankara'yı sevmeyen, orada mutlu olamayan insanları anlayamıyorum. Emin ol çoook güzel geçecek, belki zaman zaman çok üşürsün, belki sıkılırsın, belki yalnız kalırsın ama emin ol çok seversin Ankara'yı.


  • elikası  (20.07.14 16:24:59) 
ekleme: bir istanbul tabii ki değil ama izmirin çok çok çok önünde benim gördüğüm kadarıyla. 5 yıl ankarada okudum, şu an izmirde yaşıyorum ve son birkaç duyurumdan da anlaşılacağı üzere izmirde yapacak aktivite bulamıyorum, çünkü yok. "ne yapalım" sorusuna verilen cevapların %50'si "git kordonda rakı/bira iç". üzgünüm ama bu bir aktivite değil, zaman öldürmedir. ankaradaysa paltar yuyan masin'in de dediği gibi bir sürü konser, tiyatro, festival vs dolu etkinlik var. üniversite çok olduğu için onların da etkinliği çok oluyor. kimsenin beğenmediği gazi'de bile tonla öğrenci kulübü var ve hepsi de oldukça aktif. ama burda kardeşim için 9 eylülün öğrenci kulüplerine bakınca isim olarak bile yok bir şey, olanların da içi boş. bir de odtü gibi bir okulda olduğunu düşün, o durumda zaten böyle bir soruyu sorman bile hata olurdu gerçi.


  • letheavendangered  (20.07.14 16:30:22) 
Sen gel gel, eskiden soguk olurdu artik o da yok


  • primetime  (20.07.14 17:48:31) 
biraz okula bağlı. okul ne?


  • yilki ati  (21.07.14 02:05:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.