[]

şurada kızın kolları kıllı mı

yorumlarda da biri yazmış efekt falan demişler ama bana da baya kıl var gibi geldi sizce de öyle mi?

www.youtube.com


 
baya kıllı gibi. en nefret ettiğim şey.


  • widee  (20.07.14 11:22:05) 
kıllı olsa ne, olmasa ne?

bu kadar sorgulamaya sebep olacak kıl mıl görmedim ben kadında.
  • devilred  (20.07.14 11:37:39) 
ben de göremedim kıl falan.


  • theseachange  (20.07.14 11:47:18) 
ben de goremedim. kendi kilina tuyune bakmadan ona buna laf soyleyenlere de ayrica bi ifrit oluyorum. hepsi birer brad pitt johnny depp sanki basima.


  • in vino veritas  (20.07.14 11:51:04) 
Kıldan yana talihsiz feminanlar üşüşmüş hemen. O kadar rahatsız edici/belirgin değil videoda ama var olduğu belli. Onu bi de suyun altına sokunca gör :D böyt


  • bana da mi lolo  (20.07.14 11:57:54) 
ahah bilmeden konusan cok bilmislerin saldirisina ugrayacagimin bilincinde yazmistim cevabimi. kizin kolunda bisey yok cok net, olsa ic kisimdan belli olurdu zaten. he canim he gulum kildan yana talihsiz feminaniz hepimiz. siz de holywood yildizisiniz.


  • in vino veritas  (20.07.14 12:02:14) 
@in vino veritas

kızın kolunda bariz kıl var bir kere, bunu geçelim. ben über yakışıklı bir insan da değilim. kolumda kat kat fazla kıl var. ama bir kadının kolundaki kılı çok itici buluyorum. any problem!?
  • widee  (20.07.14 12:10:54) 
kıl falan yok.
sizce kıl var mı diye sorup yok diyenlere tik atmamak da komedi. kıl var kardeş :)))

  • rock n roll  (20.07.14 12:15:32) 
@in vino veritas ikimiz cevabı aynı anda gönderdik senin yorum benimkinin üstüne çıktı. ikinci cevabı vererek şimdi dahil olmuş oldun. Kendi çapımda bakımıma, temizliğime dikkat ediyorum. Kıllı bir kol görüntüsünü rahatsız edici bulmak için star mı olmak lazım?


  • bana da mi lolo  (20.07.14 12:17:21) 
kolunda rahatsiz edecek kadar kil yok, golgeden ve isiktan kaynakli oyle gorunuyor. ayrica olsa bile, kadinin kolundaki kili itici bulabilirsin tabi. ve hatta herkes her seyi itici bulabilir. ama bundan bir kusurmus da degistirilmesi acil gerekiyormus kustahligiyla soz edilmesi hos degil. kimse kimseye guzel gorunmek mecburiyetinde degil, kimse kendinde bunun icin degisiklik yapmak zorunda da degil. kaldi ki ayni anda herkesi memnun etmenin utopya oldugunu ergenligini atlatabilmis herkes bilir. bu kadar yuklenmeyin kadinlara diyorum, kotu bir sey demiyorum. sonucta yine onlara mecbursunuz :)

biri de ordan cikip sacmaliyor. bir seyi savunmak icin o seyden muzdarip olmak gibi bir zorunluluk var sanki :) bazen sadece komik oluyorsunuz yeminle.
  • in vino veritas  (20.07.14 12:24:53) 
@bana da mi lolo

diyelim ki kıldan yanan talihsizim, sana ne?

@soruyu soran arkadaş

fikrine katılmamış olmamız zoruna mı gitti?
  • devilred  (20.07.14 12:25:29) 
Bi' sey soracagim. Kili igrenc buluyorsaniz kendi killarinizdan nasil rahatsiz olmuyorsunuz?

Ayrica kizin kolu killi degil videodaki efektten oyle gorunuyor bence. Bazen fotograflarin isigiyla oynayinca sakal bile cikartiyor yuzunuzde. 0.o
  • ay nov kung fu  (20.07.14 12:30:38) 
@ay nov kung fu orta1'deyken amcolunun sünnetindeydim. Bilirsiniz ki orta1'de henüz karşı cinse karşı bi şey hissetme olayları henüz yok. Bitane kız bisikletle geçiyodu belki bizden 2-3 yaş büyük kapri tarzı bi şey giymiş, ayağını bisikletten indirince kıl yumağı bacağı görüktü. Niyeyse nedensiz midem bulanmıştı.

Ünlü bi yazarın sözü vardı dünyaya kadın olarak gelsem lezbiyen olurdum neden bakımsız ve kıllı bi adamla sevişeyim diye.

Estetik, güzel, naif canlılar olduğunuzu düşündüğümüzden kıl biraz şey duruyo sanırım, tabii ki naturalist olabilirsiniz :)
  • bana da mi lolo  (20.07.14 12:43:08) 
benim kollarım kadar kıllı değil. çok dikkat çekecek kadar kıllı da değil. kendi rahatsız olsa el atar zaten.
bir de hayatında pek çok kadını çıplak görmüş erkek bilir zaten bunu ama yine de açıklayayım, çoğu insanda, kadın olsun erkek olsun, tamamen kıllı ya da tamamen kılsız kıl yapısı olmak zorunda değil, benim bacaklarımda ve koltuk altlarımda tek tük kıl çıkar, o kadar ki sadece bir cımbızla 15 dakikada bacaklarımı ve koltuk altlarımı kılsız hale getirebilirim mecbur kaldığımda, ancak kollarımın üstü acaip kıllıdır. vücutta bölgesel olarak fark eder, bir erkeğin örneğin göğsünde hiç kıl olmaz ama kıçının üst tarafı kıl tarlasıdır, olabilir. kıl bakımından zengin feminanlar höö höö höö diyorsanız, plaj ve filmler dışında gerçek kadın vücudu görün ve kadınlarla zaman geçirin.
ikincisi, herkesin beğenileri, itici bulduğu şeyler farklıdır. kimi dişleri bembeyaz olmayandan, ya da yamuk dişli olandan tiksinir, kimi kaşlarını incecik alıp kaş kalemiyle ya da kaş dövmesiyle robot kaşı yapandan. herkes kendi beğenilerine göre kendi şekillendirme, ve kendi beğenilerine benzer bu şekli beğenen birileri ile ilişki yaşama hakkına sahip. yıllardır kıllı kollarımla arzı endam ederim, kadın güzelliği hakkındaki fikirleri benimkine benzeyen, benim kendimi beğendiğim halde beni beğenen erkek arkadaşlarım oldu. siz kolları kılsız kadınları beğeniyorsanız, kendini bu şekilde kolları kılsız beğenen ve bu şekilde gezen pek çok kadın var, bütün kadınlar sizin beğeninize uygun olup size kendini beğendirmek zorunda değil, bütün erkekler benim beğendiğim şekilde sakalsız-bıyıksız ve beyaz düzgün dişli olmak zorunda olmadığı gibi.
  • alice practice  (20.07.14 12:46:46) 
ışık-gölge nedeniyle öyle gözüküyor bence. arkadaki abiler karanlıkta kalmış mesela, onların da her tarafı kıllı diyelim o zaman.


  • instant crush  (20.07.14 13:00:45) 
ayy hemde nasıl var. zaten altındaki eteğin kırmızısıyla üstündekinin kırmızı tonuda aynı değil. sevimsiz.


  • cadi iren  (20.07.14 13:25:56) 
Ben göremedim.


  • arnold schwarzeneger  (20.07.14 14:23:00) 
Kıl var. İşim gücüm yok araştırdım.

www.facebook.com

www.facebook.com
  • felina  (20.07.14 14:36:16 ~ 14:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.