[]

Golden Virginia Tütünü aldım çakma olma ihtimali nedir?

Gençler az önce kıraathanenin karşısındaki tütüncüden bi paket yeşil golden virginia aldım. Üstündeki yazılar çok çakma geldi. Bi de normali 15 tl olan 50 g paketi 10 tl'ye sattı. İçinde kırmızı otlar da var, koku veriyomuş, öyle dedi, doğru mudur? Hafif çikolatamsı bi koku var.

Bi de hapşırttı az önce :)

Korkuyorum lan. Bonzai monzai olmasın şimdi bu?

 
kafan taşak gibi olmadıysa bonzai değildir :(
ama sahte golden virginialar satılıyo piyasada onlardan olabilir.

  • danadeviren  (20.07.14 10:48:30) 
büyük ihtimal sahte.


  • monty python  (20.07.14 10:50:08) 
Bence kimse tütünün sahtesini yapmakla uğraşmaz. Sahte diye piyasada satılan sigara ve tütünlerin çoğu Bulgaristan gibi komşu ülkelerde markanın kendi fabrikasında yapılmış fakat kaçak yollardan gelerek vergisi ödenmemiş ürünlerdir. Bu yüzden ucuzdur.

Vergi olmasa sigara ve tütün zaten çok ucuz, kimse sahtesiyle uğraşmaz bence.
  • hematoz  (20.07.14 11:17:45) 
sahte.

ayrıca tadı da bok gibi yazık olmuş 10 lirana.
  • fuerteventura  (20.07.14 11:18:09) 
bal gibi sahte.. ve evet millet üç kuruş için sahtecilik yapıyor abicim hangi dünyada yaşıyorsunuz. bulgaristan geliyor yea diyenlere de kanmayın, büyük ihtimal satıcılar diyordur .

golden virginia'nın en büyük olayı tütünün presli olması.. böyle afedersin orospu bohçası gibi kırış buruş pakette olmaz. paket açılmadan önce dümdüzdür. kullanmaya başlarken de tütünü kendin içinden koparman lazım

ayrıca fotoğraftan gördüğüm bu tütün kupkuru.. golden virginia hafif nemli olur..

bonzai falan değil tabii de (oha) büyük ihtimal 50 gramı 10 tl olmayan ama kokulu mokulu nispeten "egzotik" bir tütünü sahte paketle kaktırıyorlar saflara (pardon yani ama öyle sırf sözlük başlığını okusan bu yazdıklarımdan daha fazlasını öğrenirsin zaten)...

normalde sigara içiyorsan iç gitsin. tütün yani sonuçta.. sırf bunun delisi olsan bilirdin zaten doğrusunu alırdın. şu ana dek g.v içmediysen sorun yok devam..
  • warrior princess  (20.07.14 11:26:50) 
evet nemli değildi tütün, ama göstermek için ben kopardım içinden, normalde düzdü.

boğazı sikiyo biraz, içtim az önce, g.v.'nın tadını bilmediğim için beğenmedim bunu, ama dediğiniz gibi sahte olduğu içindir belki.

adama geri götürsem almaz, zaten doğru dürüst Türkçe bilmiyo :(
  • rendekart  (20.07.14 11:30:43) 
sıklıkla golden virginia içiyorum, hem çok kuru hem de çok kaba kesimli görünüyor, ayrıca paketteki yazı da kayık ve hatalı, bence net sahte.


  • talemon  (20.07.14 12:36:49) 
içsem kötü olur mu acaba aldık o kadar, tütün en nihayetinde :)


  • rendekart  (20.07.14 15:11:38) 
ya tiryakiysen tütün işte, iç gitsin. golden virginia değil o kadar farkı bu.


  • warrior princess  (20.07.14 15:18:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.