[]

Dizel otomatik araba önerisi

Selam millet

A ya da B sınıfı bayan arabası olarak kullanılacak dizel otomatik araba arıyorum. Sıfır ya da 1 yaşında alacağız. Otomatiği sıkıntısız olması önemli, o nedenle fiattan falan çekiniyorum. Tabi deneyiminiz varsa ve olumlu görüyorsanız önerebilirsiniz yine de.

En uygun fiyatlı olanı tercih sebebidir. Zaten şehir içinde kullanılacak genel olarak.

 
a ya da b sınıfı dizel otomatik araba demek vw polo demektir.
bu sınıfta dizel otomatik araba yok başka.
böyle bir şey yapacaksanız, üstelik bayan kullanacaksa benzinli tüplü seçeneğine yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.
  • etna  (19.07.14 23:56:45) 
Auris derim. Tek geçerim. Fiyat performans olarak


  • efruz  (20.07.14 00:09:58) 
www.otoneo.com sitesini öneririm. İstediğin sınıfta dizel ve otomatik , citroen c3, hyundai i30, Fiat 500L, Kia Ceed, Peugeot 208, Renault Clio ve Toyota Yaris var. Bunlar 70.000'e kadar olan araçlar. Bu araçlar için siteden teklif istersen bayiler uygun bir fiyat gönderecektir. Ayrıca Fırsat araçları bölümüne de bir bak çünkü neredeyse 2. el fiyatına sıfır araçlar mevcut. Bir sorun olursa bana sorabilirsin, burada çalışıyorum çünkü.


  • sfist  (20.07.14 00:17:11 ~ 00:19:46) 
Bütçenizi yazsaydiniz keşke.


  • karacigerim vur kadehlere  (20.07.14 02:11:30) 
en uygun fiyatlı yazmışız ya. daha ne bütçe belirliym.


  • siradisi00  (20.07.14 10:16:28) 
Fiattan filan çekinmek şöyle oluyo onu da anlatayım. Fiat dualogic denilen otomatiklestirilmis sanziman kullaniyor aynen citroen ve peugeot gibi. Tam otomatikler var su an honda kia hyundai gibi firmalarin ve bazı firmalarin kullandığı. Bir de çift kavramali yeni nesil sanzimanlar var vw dsg renault edc ve ford powershift ismini verdiği. Dizel otomatik olarak bakarsak vw polo alirsiniz ama ici bos olur 1 yasindakiler 50bin civari baslar sifiri 60bin tl civari. Dsg sanziman hala sorunlu bir sanziman internette okuyabilirsiniz. Ama siz garantili 1 yasinda alacaginiz icin sorun olmaz. Uzun donemde basiniz agriyabilir. Bu yeni teknolojik acidan ileri olan cift kavramali sanzimanlardan gorunen en sorunsuzu renaultun edc olani zaten almanya Menşe getrag isimli firma gelistiriyor dsgyi de edcyi de. Renoda ise yeni cliolar gercekten hoş. 1.5 dci edc sanzimanli touch ya da icon donanımını 2013 model az kilometrede 50-55 bin tlye bulursunuz. Icon donanimi agzina kadar dolu. Toyotalarin yaris 1.4d4d yine mmt olmasi lazim otomatiklestirilmis sanzimanlari var. Ceed ya da hyundai i30lar tam otomatik oldugu icin sehir ici 7-8 litreden aşağı dusmezler. Fiat 2012 punto dualogic 1.3 lounge donanimi yine agzina kadar dolu 40bin tlye az kmli bulabilirsiniz sanzimani opelde kullanilan easytronic gibi hatta neredeyse ayni sorun cikartmaz cikartirsa cuzzi miktarlara hallolur vw gibi 10bin tl masraf acmaz tabi o kadar da konforlu değildir. Astra classic 1.3 cdti ler var yine ayni tarz sanziman tabi biraz yuzu eskidi ama iyidir.
Sonuc olarak ben de bakiyorum araclara o yüzden butce dedim. Eger düşük bütçe ile en iyi verimi almak istiyosaniz 2012 punto lounge donanimli alin derim. 2013de ve su an fiat sitesine bakarsaniz otomatik dogru düzgün model yok italyadan getirmiyolar otomatikleri o yuzden 2012ler var. Bunun dışında en iyi secim clio yedek parcasi ucuz ag genis tasarim güzel edc sanziman hem konforlu hem sorunsuz. Bir de meganelar var c sinifi clio fiyatina 2012 bulabilirsiniz. Ve yine citroen c4ya da peugeot 208 1.6 hdi bulabilirsiniz.

  • karacigerim vur kadehlere  (20.07.14 12:53:08 ~ 12:55:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.