[]

paypal guruları çok acil gelebilir mi

yurtdışından birine bi item sattım.parayı gönderdi ama hesaba gelmedi nasıl yapıcam bu işi bir de parayı geri çekme ihtimali var mıdır?




 
geçmiş olsun. yaklaşık 50-60 dolar geçirdiler bana. Önceden parayı yolladı sonra nasıl yaptıysa çekti. Sanırım satın alım işlemlerinde çekebiliyor.


  • muhendis girmeyen eve kafam girsin  (19.07.14 21:21:21) 
parayı gönderdiğini nereden biliyorsun?


  • ceycey e  (19.07.14 21:52:04) 
sattığın ürünün kanıtlarını paypala sunman lazım...


  • ceycey e  (19.07.14 21:52:16) 
biz yalvarıyoruz yapmayın, şu paypal ile işlem ama kimseye anlatamıyoruz. dünyanın en dandik sistemi bunlarda ve haklı olsanız dahi sizi savunmayacaklar ve çırpınmayacaki, sizin için araştırmayacak bir yönetime ve müşteri hizmetlerine sahip

PAYPALİN GÖREVİ KENDİNİ AKLAMAKTIR. HİÇBİR ŞEKİLDE MÜŞTERİSİNİ DÜŞÜNMEZ BİZ HAKLIYIZ DERLER. YÜZEYSEL ARAŞTIRMA YAPARLAR ÖNEMSEMEZLER.

yapmayın aabii şu paypali ile kod satışı hesap alışı-verişi emeğe paraya yazık kimsede iplemez sizi şu işlemlerden dolayı ne fbi cia nede kamu güvenliği teşkilatı size yardım etmez gülerler.

kesinlikle ve kesinlikle paypal kod,hesap,kontör,dakika vss.. size garanti vermiyorlar. kanıtlara inanmıyor paypal. bu tür alışverişler karşıdaki çok güvenilir değilse kurtuluşunuz yok Tebrikler DOLANDIRILDINIZ.

Genellikle bu yöntemi uyguluyorlar YETKİSİZ İŞLEM TEKNİĞİ
bunu araştırın bu yöntemi deneyip Türkiyede birçok arkadaşımızı dolandırdılar.
suçsuz yere günahsız yere emeği çaldılar parayı çaldılar.

birçok arkadaşımızın hesabı eksiye düştü hesaplarını kaybetti sattığı kodlar hava uçtu alan kişi parayı tekrar geri aldı.

sizde bu yöntemde güvenilir değilsiniz örnegin başka bişey gönderdiniz sonra geri aldınız veya ne bileyim başka itemi gönderdiniz para etmeyen elemanda size güvendi parayı attı. para sizin hesapta o parayı ne yapar eder paypal adam yeterki param çalındı desin o parayı senden alır.
sap gibi kalırsın-kalırız

PAYPAL İLE KİŞİSEL ELLE TUTULMAYAN KANITI İŞE YARAMAYAN ALIŞVERİŞLER YAPMAYIN.
  • protrek  (19.07.14 22:39:21 ~ 22:43:47) 
paypal'dan para gönderirken hizmet seçip açıklama kısmına şunu satın aldım bu da parası gibi bir not düşürtmek lazım. bir süre sonra parayı geri çekme talebinde bulunabiliyorlar. bu şekilde geri iade istenildiğinde senden savunma isteniyor. ama hesaba gelmediğine göre o parayı göndermemiş bile.


  • hayal fazlasi  (19.07.14 23:11:20) 
@hayal fazlasi: protrek arkadaş detaylıca açıklamış

size açıklama yazsa bile yetkisiz işlem yapıldığı takdirde bir önemi yok
  • ceycey e  (20.07.14 03:11:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.