[]

facebookta arkadaş olmayan kişiye mesaj atmaca takip edebilmece

meraba arkadaşlar..

birisine faceden mesaj atmak istiyorum.bu mesaja duyarsız kalmıyacağını düşündüğüm birisi. fakat muhtemelen kadının "diğer"kutusuna gidicek bu mesaj.ve görmiycek.

kendisiyle hiç ortak arkadaşımızda yok.eklesem kim bu diycek.zaten mesaj dışında eklememe gerek de yok.önemli olan mesajı okuması

ama bu kişi takip edilebiliyo.ben faceden pek anlamıyorum bu arada.ama herkes takip edilemiyo bence.ya da bilmiyorum.bunun atıcağım mesajı görebilmesiyle alakası var mı sizce ?

ve şu 50 kuruş ver diğer kutusuna gitmesin safsatası hala devam ediyor mu ? o nasıl oluyor ki ?

aydınlatırsanız sevinirim :///

şimdiden teşekkürler...

 
Diğer klasörüne düşecek'in yanında daha fazlasını gör'e basarsan, kredi kartından tahsilat karşılığında 2-3 lira gibi bir paraya gelen kutusuna mesajını düşürebilirsin.

ortak arkadaşının olup olmaması da fiyatı etkiliyor olabilir.
  • redsvienas  (19.07.14 21:15:54 ~ 21:16:15) 
valla bana da inbox'a düşüyor hep. Bir arkadaşını silip dene istersen.


  • oğlum çok zor lan  (19.07.14 21:55:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.