[]

Lg G2 kullananlar bir bakabilir mi

iphone'dan bu telefona geçmeyi düşünüyorum. iphone'daki en büyük sıkıntılarım wirelessın ve mobil operatörün az çekmesi. bu konuda lg nasıl?

turkcell'in 3 çektiği yerde iphone 1 çeker genelde. wifi ise biraz mesafe girsin bağlanmaz. bu konularda kıyaslama yapabilir misiniz?


 
denizli, avea, lg g2.
şebeke çekme sıkıntısı yok.
wifi işi biraz ilginç, bir ara çok sıkıntı oluyordu, şimdi azaldı. ama bunun nedeni muhtemelen kedim modemin üzerinde gezinmeyi sevdiği için antenlerin dik durma şansının olmaması. sanırım bir şekilde kör noktada kalıyorum bazı durumlarda. çünkü başka wifi bağlantılarını gösteriyor bu sırada telefon.
denizli merkezde 3g'de sıkıntı yok, ama uzaklarda 2g biraz yavaş tabi doğal olarak, gerçi bu avea'dan kaynaklı.
  • yalnux  (19.07.14 11:20:10 ~ 11:21:24) 
kesinlikle yaşamayacağınız sorunlar. şimdiden hayırlı olsun


  • odiyus  (19.07.14 11:21:42) 
hem iphone hem lg g2 kullanıyorum. lg g2 hemen her konuda kesinlikle daha iyi. sadece kamerada sanki yeterince başarılı değil gibi geldi.

wifi, mobil internet bağlantısında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. sanırım biraz da operatör ve bulunan konum ile ilgili.
  • gogu delen adam  (19.07.14 11:29:33) 
4.2 de azcik anten sorunu vardı ama 4.4 te tamamen giderildi


  • fatihdr  (19.07.14 11:35:45) 
wifi gayet iyi çekiyor ama mobil operatör az çekiyor gibiydi bende.telefon güzel ama uzun kullanacaksan al derim.çünkü değeri her geçen gün inanılmaz şekilde düşüyor.


  • alexsei  (19.07.14 11:37:11) 
iPhone 5s kullanıyorum. LG G2 wifi'da sürünürken iphone ile 10 mbit hız alıyorum. Ayrıca G2'nin kamerası düşük ışıkta gerçekten çok kötü.

G2'nin 2 beğendiğim yönü ekranı ve fiyatı.
  • fuzzy olmak istemistim  (19.07.14 12:49:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.