[]

bitmeyen kartuş kullanan var mı

almayı düşünüyorum kimi aşırı övmüş kimi itin götüne sokmuş. bi orta yol yorum yok. kullanan var mı ciddi ciddi.. nasıldır.




 
Kullanıyorum. Garantisi yok, şuan kullandığım sistem takır takır çalışıyor hiç sorun yok. Daha önceki de yazıcıyı bozmuştu. Yazıcılar çok pahalı olmadığı için umursamıyorum açıkçası, 100 liraya alınıyor nasılsa.

Düzenli çıktı almıyorsan randımanlı değil. Ayda 1 çıktı alacaksan önce başlık temizleme vs yapmak gerekiyor. Ben en son cescesor.com'dan aldım. İyiydiler.
Biraz pis iş tabi. Açıkçası şuan yazıcı alacak olsam şunu alırım: www.hizlial.com

Uğraştığıma değmez yani. Benim ihtiyacımı karşılar, orjinal kartuş çok da ekonomik. Daha ne olsun.
  • onexey  (19.07.14 05:41:03 ~ 05:48:25) 
epson xp 105 te kullanmıştım. İşini görür, güzel bir icattır.


  • anonymice  (19.07.14 05:56:01) 
sürekli çıktı alacaklar için epson L100-L110'lar iyi dediler ama alıp deneyemedim. kullananlar memnun.


  • pccopath  (19.07.14 10:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.