[]

uçak tecrübeleri

merhaba,

ilk defa uçağa bineceğiz. nedir ne değildir bilmiyoruz.

pegasus'la tr-almanya seyahatinde bavulumuzda zeytin, yogurt gibi şeyler olmasında sakınca var mı?
uçağa yanımıza alacağımız çantaya yiyecek-içecek koymada sıkıntı var mı?

başka nelere bakmak lazım?

deodorant, parfüm, şampuan?

teşekkürler...

 
  • japon askeri  (19.07.14 02:54:26) 
sıvı sıkıntı.


  • luciferhk  (19.07.14 02:56:16) 
enjoy your flight:) yanınızda sakız bulundurun belki alışık değilseniz kulağınızda tıkanma olabilir, sakız çiğnemek iyi gelir. diğer bilgiler standart.


  • monkey  (19.07.14 03:06:48) 
bi de uçak kalkmadan yayınlanan o önemli bilgilendirmeyi izlemeyin, uçak düşünce herkes ölür.


  • bestchoiceinthiscircumstances  (19.07.14 03:21:00) 
abi durumunuzu bilemem belki öğrencisinizdir ama eğer değilseniz almanyaya zeytin yoğurt falan götürmeyin yani. zaten orada kralı var. hani japonyaya gidiyor olsanız anlayacağım ama kaldı ki japonyada bile zeytine peynire türk ürünlerine ulaşabiliyorsunuz.


  • raskolnikov2  (19.07.14 03:24:46) 
buyuk ihtimalle boeing 737-800'le ucacaksiniz. havaalanina erken gidip acil cikis koltuklarini kapabilirseniz rahat bir yolculuk olur. sadece ucak dusecek olursa size biraz is dusuyor o kadar.


  • dengesizherif  (19.07.14 03:31:06) 
öncelikle iyi yolculuklar.

akışkan hiçbir şeyi kabin bagajına alamıyorsunuz. jel kıvamındakiler dahildir. kabı ters çevirdiğinizde akmamalı. (bal - salça vs. bunlar da yasak yani)
basınçlılar da sıkıntı yaratabilir. deo gibi.
ama tabii küçük ölçeklerde ve özel paketlerde alabiliyorsunuz sıvı ya da kremsileri. 1 lt kilitli şeffaf plastik poşette 100 mllik şişelerde. (bloximages.chicago2.vip.townnews.com gibi)
ama şu da kabul olmuyor: şişe 0.5 lt olup içinde 100ml falan da olmayacak ürün.

checkin bagajınıza gelince: yoğurt problem olabilir. süt ürünlerinde sorun çıkıyor genelde. tabii fark edilirse. zeytin ise miktarı da çok abartı olmadıkça sıkıntı yaratmaz sanırım.
  • icemint  (19.07.14 08:57:34) 
Sıvı meselesi bizim havalimanlarında sallanmıyor ama Almanya'dan dönüşte elde ne varsa kaptırma olasılığın yüksek.


  • Lethe  (19.07.14 09:20:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.