[]

dan bilzerian'in hayati hakkinda ne dusunuyorsunuz?

olm ne kadar ilginc lan zenginlik. gerci bu gormemislik ama herif cok tasak gulduruyor fotograflara yazdigi seylerle. su hayat hic gercekci gelmiyor bana, aslinda ici cok bos gorunuyor ama merak ettim duyurucularin ne dusundugunu. Adam bildigin wolf of wall street.

instagram.com


 
aynen, adamın o taşak halini çok tutuyorum ben ya. yoksa hayatından bana ne amk. "aslında ne kadar boş..." falan diyecek olanlara o batman'in robin'e dayak attığı çizgiroman karesiyle cevap veresim geliyor.


  • inscrutable  (19.07.14 01:07:03) 
ya çok komik geliyor bana bu içi boş olayı. sanki kıskançlıktan söyleniyor gibi. bizim hayatlarımız çok anlamlı ve doluymuş gibi onunkini anlamsız bulmak ne ya. adamın parası çok ve nasıl harcayacağını iyi biliyor.


  • xenophobe  (19.07.14 01:09:04) 
Her boku gosteriyor bu herif de sanirim pipisini hic gostermedi ( ben de gormemis olabilirim, zira kendisini takip etmiyorum, yine bir kac soru daha sorulmustu bu herif hakkinda, ordan gorduklerim kadariyla)

su an, pipisi pek gostermeye deger degil demek ki diye dusunuyorum, dan hakkinda.
  • cecilia  (19.07.14 01:11:42) 
Adamın görgüsüz bir orospu çocuğu olduğunu düşünüyorum ama aynı şartlara sahip olsaydım ben de yapardım gibime geliyor.


  • angelus  (19.07.14 01:15:28) 
adam kurmuş düzenini, kendi reklamını yapıp para kazanıyor.
bu adam bir açılışa gitse dünya para alır.
aynısını paris hilton da yapıyordu. partilere ücretle katılıp milyon dolarları indieiyordu cebe. sonra bıraktı.
bizden de erdal acar yapıyordu.
  • titiraprap  (19.07.14 01:25:01 ~ 01:29:20) 
açık konuşmak gerekirse bu herifin sadece çok zengin, etrafında sürekli karı kız olan bir eleman olduğunu biliyorum. xenophobe'a kısmen katılıyorum ama yine de böyle bir yaşam tarzı bana fazla "boş" geldiği ve benim uzun vadede canımı sıkacağı için, "bu ne biçim yaşam amk" deyip geçiyorum.

tamam benim hayatım çok dolu değil, o kadar param olsa "vermeyin yaaaa çok zengin olursam boş hayat yaşarım" deyip reddedecek de değilim...

ama neblim yav ben 100 lira burs bulsam takla atıyorum. ya da birinden hoşlandığım, güzel bi kız gördüğüm zaman onun peşinden koşmak falan hoşuma gidiyor. boş yaşıyorum ama olsun, elde edemediğim ve uğruna uğraştığım şeyler var. "bir şeyler için" yaşamak bana çok saçma ancak aynı zamanda gerekli geliyor. hayata tutunabilmek için sebebe, motivasyona ihtiyaç duyan insanlardanım ben de.

o yüzden şu abiyle takılmak falan isterdim belki ama yaşam tarzını istemezdim. kendisi mutluysa ne güzel... ama hiç bakıp da özendiğim birisi değil.

çok zengin olsam daha mutlu olabilirdim belki evet ama dan bilzerian özel olarak ilgimi çeken, kıskanacağım, yerinde olmak isteyeceğim biri değil.

özümde sığırım çünkü ben o kadar param olsa açıp kitap okumam, duş muş bile almam aq ne uğraşıcam milyar dolarlık adamım, pisliğin teki olurum iyice. bu kadar zengin olmak, istediğin her şeye kavuşmak oyunda şifre açmak gibi... adamın ödül mekanizmasını, beynini falan bozar.

"elimizde olana şükretmeliyissss, bize verilenden fazlasını asla istememeliyiss, itaat etmeliyisss" demiyorum ama bu kadar zengin olmama da gerek yok ya. ayda 20-30 bin dolar işimi görür benim.

amaan amma çok konuştum. konuşunca zengin olcam sanki.
  • pescador  (19.07.14 01:33:54) 
içi boş filan değil abicim, şu dünyada bir erkeğin asıl varoluş amacını yaşıyor adam: sınırsız seks yoluyla soyu sürdürme şansını artırmak. erkeğin yaptığı her şey zaten bunun için, başarı gelsin, en taş kızları sikeyim de soyum sağlıklı yürüsün, kondom takarak ilkel dürtünün yoluna taş koyuyordur ama bence adam ideal bir dünyada yaşıyor. yerinde olmak için bütün edebi, felsefi ve ruhani birikimimi verebilirim.


  • uzdeniz  (19.07.14 01:34:58) 
o degil de o kadar memenin yatin at avrat silahin icinde abinin vucuda kitlendim bir de sakala ahaha. imrendim valla acaba kac senede olur oyle vucut en iyisi bi vucut gelistirme duyurusu da ben acayim.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (19.07.14 01:54:12) 
Adam cemmat kursa muridi olunur :) adam bildiğin cenneti buraya taşımış. Ne istiyorsa onu yapiyor, içiyor, yiyor. Bunca insanin amaci cennette bunlari yapmak değil mi? ISID elemanlarini bunun yanına gondermek gerek sonuçta adamlar cennete gutmek için bu jadar savaş veriyor.


  • zaxurani  (19.07.14 01:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.