[]

amazon'dan kullanılmış kitap almaca?

selamlar sevgili duyuru sakinleri,

şimdi şöyle bir sorum var, kitap alayım, amazondan alayım, ama birden çok sayıda alayım diyorum. amazon'da dükkan mantığı var ve elemanlar kitapları kendileri gönderiyor diye biliyorum. birden çok sayıda kitap alınca, otomatik olarak birden fazla satıcıdan almış olacağım. bunları birleştirip bana yollayacak bir hizmet var mıdır?

ek olarak ilk defa alacağım için ne kadar sürede gelir, ne kadar kargo öderim ve siparişin toplam maliyetinin üst sınırı ne olmalıdır gibi sorularım da mevcut?_

teşekkürler

 
www.ebay.co.uk'e de bak aradigin kitap oralarda da olabilir daha ucuza.


  • nekodunlangafana  (18.07.14 22:55:33) 
aynı mantıkla ben de tüm istediklerimi tek satıcıdan alayım dedim ancak olmadı. belki benim aldığım satıcıyla ilgili bir durumdur, ama tek satıcıda bile ayarlanmıyorsa farklı satıcılarda çok zor diye düşünüyorum. ayrıca ayrı göndermesi sizin menfaatinize aslında. biri kaybolsa veya bir satıcı geç gönderse falan en azından diğerleri geliyor. bir de beraber isteyeyim kargo parasından feragat edeyim gibi bir durum yok her türlü alıyorlar ürün başına kargo ücretini.

abd'den 1 aya yakın sürdü, ingiltereden (amazon.co.uk) veya almanya'dan (amazon.de) daha hızlı geleceğini tahmin ediyorum ancak örneğin adam amazon.co.uk'den satış yapıyor ancak depom abd'de diyebiliyor aceleniz varsa buna da dikkat etmenizi tavsiye ederim.

kargo ücreti her satıcıda yazar şu şu ülkeye kitap şu kadar lira cd şu kadar lira diye oradan bakabilirsiniz. yurt dışından yaptığınız alışveriş 75 avro'dan fazla olursa gümrük vergisi ödemek zorundasınız.
  • paltar yuyan masin  (18.07.14 23:00:42) 
ürünler amazon sisteminde amazon aracılığı ile satılıyorsa ve amazon depolarına gönderiliyorsa amazon export lcc tabiri caiz ise grup indiriminden yararlandırıyor. ilki 10 dolarsa ikinci bir ayrı siparişe 1-2 dolar katıyor.ve beraber gönderiyor sistem ayrı ayrı değilde tek kutuda geldiği için indirim veriyor.


  • protrek  (18.07.14 23:05:37) 
ikinci el kitap alacaksanız amazon dışında abebooks.com'a da bakın, kitabın durumu good/very good olarak etiketlenmişse gayet iyi durumda geliyorlar ama farklı satıcılardan alırsanız ayrı ayrı gelir tabii.


  • kobuzchu kiz  (19.07.14 01:59:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.