[]

şuanda israil filistine 'tam olarak' neden saldırıyor?

nedir bu işin ana düşüncesi?




 
hamas


  • bira sisesi kapagi  (18.07.14 15:44:35) 
hamas'ı yok etmek. Tünellere saldırıyor. Hamas'ta özellikle sivillerin olduğu yerlerde toplantı yapıyo götü yemiyo ayrı yerlere çekilmeye.

Yani biri sivillerin arkasına saklanıyo.(Biz ölürsek onlar da ölsün)
Diğeri de bu ikisini vuruyor.

Hamas ve israil aynı bokun laciverti yani.Ordaki çocukların ölümünden israil kadar en az hamas da sorumlu.
  • acukali ekmek  (18.07.14 15:44:46) 
hamas'ın terör altyapısını (silahları, füzeleri, sığınakları, depoları, tünelleri) imha etmek.


  • ezeriko  (18.07.14 15:46:40) 
bunlar hep siyonizimdhaksz.

israil ve filistin yillardir kanli bicakli. genelde israil bicakli ama.

ayruca filistinin basinda hamas denen bir illet var ki su anda hic bir televizyonda duyamazsin bu adamlarin ismini ilginc.

son olaylar da hamas 3 israilli vatandasi kacirdi. ve oldurdu.arada bir gonderdigi ama israillin demir kubbe denen savunma sistemine takilan fuzelerde var tabi. israilde buna karsilik hamasin oldugu yerleri bombaladı.

hamasın sivil halki siper olarak kullanmasi gibi bir sikiklik de var isin icinde. ben humanis bir insan degilim teroristi suclusu gebersin ama o cocuk cesetleri insani kahrediyor abi.

ha sonuc olarak ne olacak israil bir kac gune/haftaya cekilir.
bizimki ler sahaya iner ölen cocuklarin siyaseti yapilir falan.

kimse somut bir adim atmaz.
zaten turkiyenin atacagi adimdan ne olur da ab nato falan keske siviller olmeseydi der gecer.
  • kutsalbok  (18.07.14 15:48:57 ~ 15:50:21) 
Yahudilerin Filistin topraklarına hayvanca yerleşmesini yanlarına kâr bırakmamak için direnen Hamas'a saldırmak.


  • m e b  (18.07.14 15:50:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.