[]

Yemekten kısmadan iyi bir vücuda sahip olmak

Mümkün müdür? Şu an tek sorunum biraz göbeğimin olması. Kışın pek sorun değildi ama şimdi inanılmaz rahatsız oluyorum ve artık sporuydu egzersiziydi ne gerekiyorsa yapacağım. Yalnız internette baktığım yerlerde yok yağsız, yok bilmem ne bir sürü şey var. Yemeği kısmadan olmuyor mu bu iş? Zaten çikolata yemiyorum artık. Pastanelerin yanından geçerken türk filmlerindeki cama yapışan çocuklara döndüm bir de yemeklerimi bırakmak istemiyorum.




 
Karbonhidratı kesmeden olmuyor. Karbonhidratı kesin.


  • angelus  (18.07.14 01:30:23) 
karbonhidrat, fast food kızartma tatlıları çıkar hayatından. sonra biraz spor, uzun vadede şekle girer. ama maalesef hem istediğim gibi yiyim hem fit olim için muazzam metabolizma gerek.


  • mula  (18.07.14 01:32:22) 
bol bol koş yağ yakmak için veya tabata yap


  • joy stick  (18.07.14 01:35:20) 
duzunli bir sporun oldugu surece bence sorun yok. klise ama yiyorum ama kilo almiyorumculardanım. ders calisirken oyun oynarken abartiyorum atistirmayi bazi geceler uyanip yemek yiyorum. keyfim iyiyse kahvaltiyi asiri kaciriyorum ama ne gobegim var ne kalcam.


  • kutsalbok  (18.07.14 01:44:33) 
insanity nedir araştır, öğren sonra başla. hafif göbekli spor geçmişi olan biri olrak başladım ikinci hafta bitmek üzere 6 cm inceldim göbekten, yememe de hafif dikkatle (ekmek yemiyorum, çay-kahve şekersiz) 3 kilo verdim. kollar da hafif kendine geldi


  • yazmamaya yemin eden adam  (18.07.14 02:11:10) 
beslenme uzmanı değilim, yanlış bilgi vermek istemem ancak taş gibi vücuda sahip olan adamların/kadınların bir kısmı yeme içme konusunda hiç titiz değil... örneğin michael phelps. herifin gün içinde yemediği tek şey b*k affedersiniz, ne bulursa yiyor. ama tabii ki o herifin günde 8-10 saat spor yaptığını belirtmek lazım.

yemekten kısmadan iyi vücuda sahip olmanın yolu öyle zannediyorum ki hızlı bir metabolizma ve bol fiziksel aktivitedir. ama şunu da unutmamak lazım: her gün meşrubat içmek, tatlı yemek kilo aldırmasa bile uzun vadede daha başka problemlere neden olabilir. ben her gün 2-3 saat spor yapan birinin yemek yiyerek kilo alabileceğini sanmıyorum. en azından bende durum böyle.

ve inanın bana, akşam tatlı yememek günde 2 saat spor yapmaktan çok daha cazip geliyor bir noktadan sonra. ben de "öküz gibi spor yapayım, hayvan gibi yiyeyim!" diyen biriydim ama şekeri kestikten sonra zaten canım "hayvan gibi" yemek istemez oldu. ara sıra yediğiniz tatlıyı, içtiğiniz şekerli içeceği de eritirsiniz zaten her türlü.
  • pescador  (18.07.14 02:18:54 ~ 02:19:21) 
aha bu bendim. hayvanlar gibi yer ama gunde cift idman yapardim yazin 35 derece sicakta. Dalga gecerdim cok diyet yapanlarla, ay yemeyeyim kilo alirim diyenlerle, hic kilo problemim olmamisTI, ta ki sporu birakana kadar. Daha az yemedim tabi ayni yemeye devam ettim. bir biraktim gobek kocaman oldu bir iki senede. Simdi kurtul kurtulabilirsen.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (18.07.14 05:44:48) 
Beslenmeyi hiç değiştirmeden aktiviteni arttırırsan illa ki değişim olur ama bir noktadan sonra yaptığın spor yeterli gelmez. O karbonhidratı yemeyeceksin eninde sonunda.


  • arnold schwarzeneger  (18.07.14 08:53:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.