[]

Zengin erkek bulmaya kafayı takmış mı? Şaka mı yapıyor?

Önce şöyle bir olaya şahit oldum eksiduyu.ru

Bu akşam buluştuk. İşi twitter hesabına getirdim konuyu açtım. Neden zengin koca yazdın böyle her yere dedim. Dalga geçiyorum dedi. Zengin kocayla neden dalga geçesin bence gizli de olsa böyle bir isteğin var bunu şaka yollu vurguluyorsun dedim. Ne var bunda yazıp çiziyorum her yazdığımız gerçek değil ya gibi bir savunma yaptı. Sonra da kızıp küstü. Böyle bir tepki bekliyordum zaten biraz da damarına basmak için yapmış olabilirim.

Kız bayaa güzel ve sevimliydi. Biraz pişman oldum. O an söylemek istedim kızdığımı. Güzel bir hareket değil zengin koca veritabanı yapmak yada hangi iş adamları nerede takılıyor diye bakınmak.. Yarın öbür gün zengin biri için beni terk edebilir demi?

İyi etmiş miyim? Bırakayım gitsin mi?

 
Yaptığını saçma buldum kusura bakma da. En az onun boyle tweetler atması kadar gereksiz.


  • kehribar  (17.07.14 22:48:42) 
düşünceni, fikrini belirtmişsin şimdi tekrarlayıp tekrarlamayacağına bakmalısın


  • rapon  (17.07.14 22:49:07) 
Bence salaklik yapmışsın. Zengin koca arayışında olsa gerçekten senle niye buluşsun görüşsün, standartlara göre çok yakışıklı veya süper zeki degilsen eğer?


  • efrasiyab87  (17.07.14 22:56:05) 
kanka zengin biri bulursa arkasına bile bakmıcak, güzel ve tatlılığını onu daha fazla değerli kılabilecek biriyle takas edecek. benim de vardı böyle bi hatun öyle güzel gözleri vardı ki.. iphone 5s 'e, bmw'ye tapıyorum, zengin koca için dua ediyorum falan diyodu, seninki gibi şaka yollu aklı sıra. yeni jenerasyonda malzeme var ama içi boş.

edit: kelime.
  • bana da mi lolo  (17.07.14 22:57:41 ~ 22:58:13) 
gereksiz bir hareket olmuş seninki. kızınki geyik veya değil. bakarsın ilişkiye, çok paracı ise zaten bir yerde koparsınız.

şimdiden bunu yapman, gereksiz.
  • kaymaktutmayansicaksut  (17.07.14 22:58:43) 
"Bayaa guzel" olmasaydi yazmayacaktin ona. Hani nerde maneviyat?

Bu acidan bakinca onun da erkekte para araması kadar doğal bir şey yok. Iki taraf da maddesel seylerin pesinde cunku.

Erkekler sekilciligi biraktiklari anda para aramayan kadinlari bulacaklar.. da.. guzellik duskunlugune care yok maalesef. Ağzınız bile yansa yine guzellik pesindesiniz. Müstehaktır.
  • mandalina kokusu  (17.07.14 23:06:00) 
Daha açık söylenmez bu: Çok saçmalamışsın. Bir kere ilişkinin başında kıza "Zengin birini bulsan terk edersin, içinde var bu senin, bastırıyorsun" demişsin ki hoşlandığın kız sana gelse "İleride ben pörsüyünce sen genç bir kadına gideceksin, içinde var, boynuzlayacaksın sen beni, şimdilik bastırıyorsun" dese. Sadece kızdığını söyleseydin çok daha mantıklı olurdu.

Bunu 10 kere söyledim, tekrar söyleyeceğim: 1) Bunların tamamen geyik olma olasılığı çok yüksek. 2) Kızlar bu muhabbetlerin içine çekilip o muhabbete uymak zorunda bırakılabilir. 3) Hatun milletinin çoğu para buldu mu kaçmaya yeltenen kaltaklar değildir 4) Çok ucuz bir muhabbet olduğu gerçek ama muhabbet sıkışınca laf açma yolu olarak kullanıldığı da olur

Terk edilmek her zaman bir olasılık. Üstelik bunu daha fakir ve daha çirkin biri için de yapabilir. Sen de onu terk edebilirsin, bu da her zaman olabilecek bir şey. İkinizin de birbirinizi aldatma olasılığınız var, ikinizin de birbirinizden nefret etme olasılığı var. Bu olasılık bu kız ile de aynı, açık açık kaçamaklarını görmediğin diğer kızlarla da aynı.
  • aychovsky  (17.07.14 23:10:04) 
üff bırak gitsin, kız kurtulur.

edit: o kadar güzel ve sevimliyse, rica etsem ona söyler misin, o senden ayrılsın. Rica ediyorum gerçekten. Zengin koca aramaya kassa en azından başarılı olur. Boş yerine böyle laga luga triplerine gelmez.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (17.07.14 23:11:26 ~ 23:46:28) 
Zengin adam almaz onu. Ben almam mesela.


  • [silinmiş]  (17.07.14 23:23:01) 
Kızdan hoşlanma nedenim sevimli ve güzel olması. Mantıklı olan bu değil mi gudubet sevimsiz birini ne yapayım?
Benim ondan güzel diye hoşlanmam saçma onun para para diye sosyal medyada bangır bangır bapğırması normal yani. Öyle mi diyorsunuz ?

  • ferdinand griffonn  (17.07.14 23:25:13) 
güzel ve sevimli olunca noluyor anlamadım? pişman olma sebebin kızın güzel olması mı, tipsiz olsaydı nolacaktı? o zengin koca aramış sen de güzellik arıyorsun kızmaya hakkın yok. daha güzel biri çıksa karşına kız kapının önünde bulacak kendini. paralı bir adam çıksa da sen.
edit; zenginlik ve güzellik maddedir. ikiniz de maddeyi maneviyatın önüne koymuşsunuz, ruh eşisiniz.

  • rock n roll  (17.07.14 23:30:17 ~ 23:32:27) 
Bal gibide gerçekten istiyor zengin kca birde soruyor musun? Ha yaptigin çok da gerekli birşey değil ama pismanlik falanda duyma, birak gitsin. Ne olmuş güzel ve sevimliyse?
Evet terkeder.

  • delifaruk  (17.07.14 23:32:58) 
@rock and roll

Ben ne soruyorsum sen ne diyorsun arkadaşım? Güzel ve sevimli bana göre, 2 haftalık ilişki dönemi var ortada. Uzun bir ilişki değil ki iç güzelliğinden bahsedeyim burada.. Neyin tribindesin anlayabilmiş değilim açıkçası ?
  • ferdinand griffonn  (17.07.14 23:33:21) 
ferdinand, ben bişeyin tribinde değilim de, sen sabahtan beri triplerdesin. bu konuyla ilgili ikinci duyurun bugün. güzellik senin için önemli, güzel olduğu için hoşlanmışsın. senin önemsediğin güzellik onunki de para işte onu diyorum. ayrıca bana ne kızıyorsun, twitterda zengin koca diye ben mi bağırdım?


  • rock n roll  (17.07.14 23:38:47) 
İyi etmemişsin. Bu konuyu açmadan ve yüzüne vurmadan bırakmalıydın, bırakıyorsan da.

Bence geri dönüşü olmayan bir yola girdiğin için bırak gitsin, evet.
  • hiko seijuro  (17.07.14 23:43:50) 
bence sevgilisi olamayan bir sürüyle duyuru insanına hakaret yaptığın. kaşınmışsın sen. sanki erkeklerde dönmüyor o tarz muhabbetler sadece twitter ekranına taşınmış. dalgasına yani. abartmışsınız, haksızsınız.


  • westblack  (17.07.14 23:45:50) 
Bence kız senden kurtuldugu icin sanslıymıs. Afedersiniz ama manyak mısınız twitterda ne yapıcaz bilimsel makalemi paylasıcaz? mentionlasarak eglenmis kız amq falan demis. Ne var bunda allah askına? Zengin koca geyigini her kız yapar o kadar basit bi durum ki.Yok neymis kızlar küfür etmezmis te allahım ya


  • bes  (17.07.14 23:47:17) 
Adamı itin şeyine sokmuşsunuz..
E ben tanıyorum böyle bir hatun.
Uzun süren bir ilişkisi de oldu ama zengin sevgili arayışı da, alışveriş merkezlerinde hangi adamın zengin olduğunu tespit edebilmek için geliştirilmiş taktikler falan gibi bir sürü de garipliği var..
Hiçbir şekilde sevgili olunabileceğini de düşünmüyorum.. İki hafta tanıyan birisine çok sevimli, akıllı vs gelebilir. Ama diğer türlü kimse bulaşmak istemez sanırım..

Bence biraz daha tanıyıp nasıl bir insan olduğunu anlamaya çalışın..
  • hayal bilgisi  (17.07.14 23:50:34) 
Simdi tabii ki kizin kişiliğini bilmiyoruz ama gayet kiz oyle sakalar komiklikler yapmak icin oyle yazmis yani, tivitirda biraz takiliyorsaniz bazi kizlar arasinda bu tarz tivitlerin populer oldugunu bilirsiniz.

Fakat soyle de bir olay var ki, anlattiklarina gore yorumladigim kisim, kizla apayri yerlerdesiniz. Bak dunya gorusunden falan bahsetmiyorum. Ama kizin esprisini bile anlamiyorsun be kanki, ustelik ciddi ciddi kiziyorsun tivit icin. Sen kiza bunlari soyledigin an senden sogumadiysa benim adim idont degil.

Bence kiz seni birakir zaten, sen bisi yapma. Birbirinize gore degilsiniz. He oyle her kadin da zengin koca pesinde degil, olsa iyi olur mu, belki. Ama oyle zengin de zengin, yoksa olmaz diye gezmiyorlar.

Ayriyetten gudubet ve sevimsiz mi!? Ayip oluyor. Insanlari dis gorunuse gore siniflandirmayalim lutfen. Belki de kiz senin gozune guzel ve sevimli geliyordur.

Ozet: herkesin mezhep genisligi farklidir. Sizinki dar gelmis :>
  • Idonthaveausername  (17.07.14 23:54:13 ~ 18.07.14 00:00:51) 
Belli ki farklı kafalarda insanlarsınız. Twitterda böyle muhabbetleri "geyik" bile olsa yapabilen bir kız gerçekten çok itici. Bir de "normal ne var bunda" denmiş, şoklardayım.
Aslında geyik çevirmesinden çok isim vererek filan "şöyle bir adam nerde buluruz" demesi garip. Caner Erkin kim ayrıca?

  • felina  (17.07.14 23:57:07) 
demek istediğimi anlamadın zaten. kadına o kadar laf söylemişsin. sonra çok güzel ve sevimliydi yazıp ardından pişman oldum yazıyorsun tepkim o. sevgilime bağırıp çağırdıktan sonra çok yakışıklıydı diye pişman olmam. güzellik, çirkinlik mi belirliyor davranışlarını? ya da sen cümleleri çok alakasız yerlere koyup alakasız yerlerden bağladın. böyle bir anlam çıktı.


  • rock n roll  (18.07.14 00:01:11) 
@idonthaveausername
Böyle espri olmaz. İçten içe istediği bir şeyi şakaymış gibi göstermektir bu. Sağ ol sen yine de..
Yine de bu kadar kişi yanılıyor değildir heralde bir ara twitterda zengin koca geyiklerine ve bu twitleri atan ablalarınm tiplerine bakıcam
  • ferdinand griffonn  (18.07.14 00:01:57) 
şu triplerinizin de boku cıktı artık vay zengin koca arıyomus vay arabaya verirmiş telefona tapıyomus. zengin adamın sermayesi para ise guzel kadının da güzelliğidir. sen nasıl guzel bulup hevesle baslamıssan o da zengin bulup biriyle olmayı isteyebilir. bunların temelde hiıcbir farkı yok. paşamıza güzellik hak twitterda orda burda off karıya bak şöyle bi sevgilimiz olmadı diye konusabilir ama kız konusamaz.
ha kişisel fikrim iki tutum da aynı derecede itici. aynı bokun laciverdisiniz kısaca.

  • denne  (18.07.14 00:05:27 ~ 00:09:52) 
Gereksiz bir patavatsızlık olmuş, iyi etmemişsiniz. Ayrıca ben bir kadının zengin koca aramasını çok da garip karşılamıyorum. Her insanın değer verdiği istediği benimsediği kavramlar olabilir, o da zengin bir koca istiyor olabilir. Tuhaf değil.


  • angelus  (18.07.14 00:05:46) 
Icten ice oyle bir dusuncesi var midir bilemeyecegim ama bu tarz dusuncedeki kizlari ignelemek icin de boyle tivitler atiyor olabilir tabii.

Bkz: www.twitter.com/unnholy
  • Idonthaveausername  (18.07.14 00:06:03) 
@denne
Hakaret etmeden cevap yazamıyor musunuz? Ben twitterda off karıya bak gibi şeyler yazmam sevgilimin onu okuyup üzüleceğini bilirim. Onun da orada burada zengin koca diye bağırmasını istemem. Sizin şirazeniz kaymış..

  • ferdinand griffonn  (18.07.14 00:11:44) 
twitterı lafın gelişi söyledim. sanki konuşmuyosunuz hiç. ikiyüzlülük etmenin alemi yok. sen neysen karşına da öylesi çıkar.


  • denne  (18.07.14 00:13:57) 
mandalina kokusu +1

"bayaa güzel" zaten açıklıyor işte bu. sen güzelliğe, o paraya. ikisi de madde.
  • harekatamiri  (18.07.14 13:48:53) 
sacma sapan bir hareket yapmissin. kiz geyik cevirmis ciddiye almissin. kizin yerinde olsam bir daha yuzune bakmazdim beni boyle birseyle ciddi ciddi sucladigin icin.


  • gerard  (18.07.14 16:45:02) 
kız gayet geyik yapmış olabilir. attığı twitlerden değil sana olan hali tavrından anlarsın zaten zengin koca peşinde olup olmadığını. benim kız arkadaşım arkadaşlarımla yaptığım geyikleri görse pisliğin teki olduğuma karar verir. ama onlar geyik.


  • hobarey  (18.07.14 16:55:50) 
liseler arası twitterdan karakter cikarimi yarismasi.


  • fuuz  (20.07.14 22:51:35) 
İlk defa karşı cinsle bir yakınlaşman oluyor sanırım ya da yaşın küçük. Küçümsemek için söylemiyorum, düşüncelerin çok acemi sadece.

Kız arkadaşlarıyla geyik yapmış bitmiş. "Niye böyle dedin?" diye hesap sormak nedir :))) anlaşamazdınız zaten, kendi yollarınıza sapın bence.
  • cezzar dede  (23.07.14 05:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.