[]

blogum hakkında yorum yapabilir misiniz

arkadaşlar selam. geçen haftalarda burada baya soru sormuştum işte blog açıyorum şurası nasıl olsun burası nasıl olsun diye.

şimdi blogu açtım. bir hafta oldu olmadı. 22 tane yazı yazdım henüz gelen giden pek kimse yok. günlük 8 kişi falan ziyaret ediyor. yazıların hepsini kendim yazıyorum kopyala yapıştır yapmıyorum. ingilizceden çeviriyorum.

blog hakkında eleştirebileceğiniz ya da blog için önerebileceğiniz bir şeyler varsa yazabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.

edit: blog linkini unutmuşum :d

www.10cmtopuklu.com

 
dostum linki versen de görmeden konuşmasak :/


  • o degil dee  (17.07.14 15:04:26) 
anasayfa neresiydi tıklamak için arıyorum bulamıyorum. yersen.

yazılar çok reröre. size şimdi bişi anlatcam falan diye yazıya mı girilir.
  • shiranai  (17.07.14 15:07:01) 
ilk haftan için günlük 8 kişi gayet iyi merak etme.

1. aydan sonra konusalım burda geleni gideni. henüz google bile düzgün indexlememiştir siteyi.

yılmadan özgün yazmaya devam edersen 1-2 aya oturur.
  • paranoyak kedi  (17.07.14 15:08:11) 
bence güzel ama daha uzun yazılar olursa daha iyi olur


  • Şahin  (17.07.14 15:10:44) 
favladım akşam incelicem. ben de para kazanma amaçlı www.farklibiris.com 'u açtım. iki aya yakındır tek konu girmedim günlük 30 40 tekil ziyaretçim var ve akmasa da damlıyor. senin siteni de eve gidince incelicem. konuna kaynak yapmış gibi olmayım da :)


  • bana da mi lolo  (17.07.14 15:11:01) 
şirkette yasaklı çıktı senin blog! :S

eve gidince bakıcam.
  • loveinaflipbook  (17.07.14 15:22:19) 
1) domain olmamış bence
2) tasarım site için uygun (beğendiğim bir tarz değil ama site için uygun)
3) adsense reklamın üstüne "sponsor reklamlar" veya "reklamlar" gibi bi ibare koy
4) hit bi an da olmaz. beklemen gerekiyor. bol bol içerik üretmelisin.
5) sayyac yerine yandex metrica öneririm

ilk görüşte gözüme çarpanlar bunlar. hayırlı olsun.
  • kambocya diasporasi  (17.07.14 15:35:28) 
İçerik üretirken diğer yazılara link verip abartmadan bazı önemli anahtar kelimeleri bold yapmak işine yarayabilir.


  • whoosie  (17.07.14 15:36:22 ~ 15:36:33) 
tasarım güzel ama içerik daha ilgi çekici olabilir.

bir de kişisel blogun olduğu halde neden biz olarak bahsediyorsun kendinden? onun yerine adınla sanınla fotoğrafınla bu benim blogum desen, kendinden bahseden küçük bir bölüm yapsan daha gerçek ve samimi olurdu.
  • sir gawain  (17.07.14 15:40:25 ~ 15:43:06) 
güzel duruyor ama 3 küçük önerim olacak:

-bilmiyorum aklınızda böyle fikir var mı ama madem ayakkabılardan bahsediyorsunuz, haftanın/günün ayakabısı için bir bölüm açabilir ve o ayakkabının satın alınabileceği web sitesini veya mekanın adresini not düşebilirsiniz.

-bir de "leave a comment" ve büyük i harfi srounu var. "GİYİM", "GIYIM"den daha hoş :)

-sağ tarafta minik bir youtube videosu yerine, siteye dahili bir müzik oynatıcı koysanız daha iyi olurmuş gibime geliyor. mesela bazı web sitelerine, blog sayfalarına girince şarkı otomatik olarak çalıyor. siz de öyle yapabilirsiniz bence. yoksa kim o sağ taraftaki video kutusuna tıklar ki? üstelik site içerisinde başka sekmelerinize tıkladığımızda video duruyor.


onun ötesinde iyi yani :)
  • m e b  (17.07.14 15:47:53) 
Bir de mesela www.10cmtopuklu.com yazısına bahsettiğin ayakkabıların örnek görsellerini koymazsan pek bir işe yaramaz bu yazı. Görselleri küçült ki zor açılmasınlar ve isimleri de düzgün olsun.

edit: Resimleri ya da yazıları aldığın bloglara sitelere de her zaman referans ver bu arada.
  • whoosie  (17.07.14 15:49:18 ~ 15:52:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.