[]

Sizin yaptiginiz pizza tarifi

Evde pizza yapmak istiyorum basit bir sey. Ama cok fazla degisik cesit var sitelerde.

Ben klasik mumkun oldukca ince hamurlu pizza severim.

Hamurunu da kendim yapmak istiyorum. Maya kullanilanlardan istiyorum. Sucuk misir peynir vs kullanicam basit klasik bi sey yani.

Bana denediginiz bir pizza tarifi linki verebilir misiniz tsk. Oyle pogaca gibi olanlardan istemiyorum.

 
ben hamuru ekmek fırınından alıyorum. kendiniz de yapabilirsiniz tabii. sos için ben domates salçası + biber salçası + sıcak su + tuz + karabiber + sarmısak tozu karıştırıyorum. peynirde de kaşar peyniri ağırlıklı ama arada biraz mozarella ve eski kaşar da rendeliyorum. (mozarella'yı rendeli hazır pakette alıyorum). malzemelerden sonra pizzanın üstüne bolca beyaz susam serpiyorum. güzel oluyor.


  • ezeriko  (17.07.14 14:27:52) 
yaşmaya, un, tuz, su ve biraz zeytinyağıyla hamuru mayalıyorum. üzerine rendelenmiş domates kekik ve karabiberle sos, peynir işte canımın istediği malzemeleri koyup önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dk pişiriyorum çok güzel oluyor


  • sirena  (17.07.14 14:30:14) 
www.sibelinkahvesi.com
Ben bunu yaptım, pek güzel oldu. Yani hamurunu buradan yaptım, üzerini kafama göre süsledim. Tek kişilik yapacaksanız malzemeyi ikiye bölün.

  • whoosie  (17.07.14 14:33:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.