[]

Bu linki Winamp ile nasıl dinlerim?

sol.trtcdn.com




 
winamp olması şart mı? bu arada denedim VLC ile çalmadı.


  • safepassage  (17.07.14 13:47:16) 
şuan iş yerindeyim winamp yüklü değil bakamıyorum ama linki farklı kaydet deyip indirdiğinizde ".m3u8" yazan dosya uzantısını ".m3u" yaptığınızda dosya bozuluyor mu acaba ? belki de çalışabilir bi ihtimal deneyebilirsiniz öyle


  • rapon  (17.07.14 13:50:13) 
VLC ile çalıyor. Şöyle çalıyor, inen playlist dosyasını vlc ile açınca çalmıyor ama linki kopyalayıp VLC'den ağ akışı aç deyip linki yapıştırınca çalıyor.

Bir radyo listesi hazırladım, bazı radyoların adresleri yukarıdaki gibi. Winamp açamıyor. mp4a formatındaymış. Winamp'ın sesi daha güzel çıkıyor. Arayüzü daha güzel. Ondan açabilsin istiyorum. exa radyo gibi programlar da var gerçi ama Winamp açsa iyi olacaktı.
  • arig  (17.07.14 13:53:36) 
@rapon Olmadı. Esasında playlisti not defteri ile açınca içinde herhangi bir url bulunmuyor. Winamp böyle bir dosya hiç yokmuş gibi davranıyor. Çalma listesine de atmıyor. Yukarıdaki linki kopyalayıp URL aç kısmına yapıştırınca çalmaya çalışıyor ama olmuyor.


  • arig  (17.07.14 13:57:15) 
o zaman winamp desteklemiyor yapacak bişey yok. VLC 'de equalizer ayarları yok mu ? Onu değiştirmeyi denesen kulak zevkine göre ?


  • rapon  (17.07.14 14:00:42) 
Belki bir eklentisi vardır diye araştırıyorum. Winamp yılların programı sonuçta. Bir ses url'sini açamaması garibime gidiyor.


  • arig  (17.07.14 14:14:09) 
m3u8 http streaming oldugundan kelli iphone, ipad gibi cihazlarda safari, chrome vs. uzerinden dinleyip izlenebilir. herhangi baska bir uygulamaya ihtiyac duymaz.

eger bilgisayardan erismek istiyorsan linkte calistirabilecegin programlarin listesi mevcut.

extension.nirsoft.net
  • a340  (17.07.14 16:49:36) 
Listede Winamp görünüyor, a340 sen açabildin mi url'yi?


  • arig  (17.07.14 17:25:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.