[]

Nedir bu? Capsli

Dün gece saat 1 civarı ayağımdaki ağrıya uyandım. Çok dayanılmaz bi ağrı olduğundan üşenmedim hastaneye gittim. CRP testi yaptılar 1 çıktı (ref:0-5) sonra bi iğne yapıp yolladılar. Eve geldim tekar yattım tabi. Tam böyle uykuya dalıcam bacağımda bişi dolaşıyormuş gibi geldi. Hemen kalkıp silkelendim bişi göremedim. Yatağı çarşafı silkeledim bu sefer bir baktım kapının yanında aha bu çıyan var.

Ayağım hastanedeyken balon gibi olmuştu iğneden sonra indi. Şimdi bi sıkıntım yok sadece hafif ağrıyor. Bacağımdaki uyuşmada gitti. Mide bulantım baş dönmem de bitti. Bir daha doktora gitmem gerekir mi sizce? Adamlar bilmiyordu sonuçta sokan şeyin ne olduğunu, sıkıntı çıkmasın akşama yine hastanelik olmayalım :)

Teşekkürler

 
ğananıııı.

arkadaş amma sakinsin ben olsam yıktıydım o apartmanı Allah muhafaza. nasıl attın dışarı bunu??
  • shiranai  (17.07.14 08:58:02) 
kafasına kafasına annemin taktiğiyle terlikle giriştim :) Sonra a101 broşürü ile kapının önüne attım :)
Bu arada sabah kalktığımda aynı yerdeydi kapının dşında aradan 10 dakka geçti bi baktım yok olmuş. Kedi falan mı yemiştir acep :) Canlanmamıştır di mi :)

  • accorbite  (17.07.14 09:12:37) 
off çıyan böyle mi oluyormuş :/
3-5 gün uyuyamam ben şimdi.

geçmiş olsun.
  • icemint  (17.07.14 09:20:45) 
bunlar iyi ölü taklidi yapıyor. ben sopayla vurmuştumda hareketsiz durdu bir süre. sonra bir daha elleşince canlanmıştı. bir de iyi vuramadıysan (anne terliği sonuçta, çok sert olmaz genelde)sadece bayılmış filan olmasın :/

birde intikama gelmesin sonra :D
  • air  (17.07.14 09:52:35) 
oha yaa aklıma human centipede geldi, hocam bunun büyükleri var ya gondikler adamı diyim yani, bence ara beni çiyan sokmuş de, fotoyu da göster.


  • fatihdr  (17.07.14 10:01:25) 
aq ya ogrenci evinde aynisi evde cikmisti benim , fobim vardir gordugumde bayilacak gibi olmustum.. arkadasi aradim hemen nabiyorsun gorusemiyoruz gel kahve yapayim deyip geldiginde ciyan i ilk defa gormus gibi yapip beraber yakalayalim diyip onden salmistim.. aynen dedigin gibi vurduktan 10 dk sonra hareket etmisti saglam oluyorlar

ozet bunlara karsi fobim var..
  • kreider  (17.07.14 10:24:45 ~ 10:25:24) 
Ben evde bundan görsem binayı yakarım. Net yakarım. Olmadı bir kamyon ilaç dökerim. Off bakamıyorum bile. İnanılmaz tırsıyorum bunlardan.
Git bir daha git. Kesin git acile göster fotoyu beni bu yemeye çalıştı diye.

  • daemonville  (17.07.14 10:33:26) 
anneni!!

ben bunu öldüremezdim. kedi salardım eve, o hallederdi.
  • sir gawain  (17.07.14 10:45:52 ~ 10:46:41) 
a101 broşürü iyi tercih. ben de sırf görüntüsü yüzünden, öldürdüğüm böcekleri süpürürken a101 broşürü tercih ediyorum. renk seçimi daha başarılı.


  • namus ninjası  (17.07.14 10:46:33) 
bu ne ya ! çok geçmiş olsun , iyi cesaret edip öldürebilmişsin bu yaratığı.


  • proustun bir aski  (17.07.14 11:00:07) 
taşak mı geçiyorsunuz arkadaşlar. komik olmayın parmağınız kadar canlıdan korkulur mu ula. ulan demek ki gelse götünüzü istiyorum dese o saniye vereceksiniz. emin olun bu dahil diğer bütün böceklerde sizden korkuyor. çünkü hiçbir canlı korkmadığı sürece ısırmaz.


  • lathspell  (17.07.14 11:16:29 ~ 11:24:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.