[]

Hayatta en zorlu viraj nedir ?

Nedir Hayatta en zorlu viraj ? Sizin hayatınzda neydi ?




 
kemerburgaz yolundaki düzlüktü. kaza geçirdim zaten araba haşat oldu benimde bacağım yeni yeni iyileşiyor


  • GibsonRulesv2  (17.07.14 04:29:22) 
yeni foçada askeriyeye yakın bir viraj var, az kalsın mıcıra kapılıp uçuyodum aşağıya, zor toparlamıştım arabanın götünü.


  • zebragibi  (17.07.14 04:41:31) 
Bizim zamanımızda adı öss'ydi, şimdi lys sanırım? Bölüm seçmek büyük bir viraj bence. Hatta günümüz için okuyup okumama kararı vermek bile büyük bir viraj. Bugün çocuğun biri, ben okumayacağım abi meslek öğreneceğim daha iyi dedi. Şimdi bakıyorsun bu kadar üni mezunu işsizken meslek sahibi adamlar para kazanıyor. Haklı lan aslında. Okumayın olm:p Şaka bir yana, çok güzel bir puanınız yoksa(tıp, hukuk kazanacak gibi), ileride iş imkanı bulabileceğiniz bölümler yazın. Okumuş olmak için okumayın yani. Hangi bölümler bunlar? Geçen duyurusu açılmıştı araştırın bulun. İnsanın hayatına yön veren tek şey okumak veya okumamak, okunacaksa da bölüm seçmek.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (17.07.14 04:46:21) 
Benim hayatımda en zorlu dönemeç 25 nisan kararları sonucunda yaşadığım iflastan sonrasıydı.
Annemin erken ölümü kişisel olarak en zorlu dönemeçti. İflas ettiğimde çocuk sahibi olmasaydım iflası zorlu dönemeç sıralamasında en arkalara yerleştirirdim, yaşayıp öğreneceğim hayat deneyimi der geçerdim. Çocuklar varsa üstelik de lise üniversite yaşlarındaysalar iflas gerçekten çok zor bir dönemeç.

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (17.07.14 06:26:22) 
kesinlikle meslek seçimi.

gerekirse eşinden boşanırsın, para kaybedersen kazanırsın vs. ama meslek tüm hayatını etkiliyor. değiştirmek de öyle kolay değil.
  • merhum  (17.07.14 08:05:07) 
üniversite sınavına hazırlandığım sene hem aldatıldım hem de babam komadaydı 9 ay boyunca sanırım o zaman diyebilirim.


  • mirty  (17.07.14 08:40:17) 
+23 yaş sendromu


  • widee  (17.07.14 08:48:43) 
2008 yılı hayatımın en zor yılıydı. gücümün ve sabrımın test edildiği yıl. babam ciddi bir ameliyat geçirdi ve yoğun bakımda kaldı bilinçsiz. ameliyattan 1 gün öncesi çok korkunçtu. doktorlar babamın yanında bize henüz anestezi verilirken bile ölebileceğini söylediler. düşünsene yarın baban büyük ihtimalle ölecek, bunu bilerek o günü geçireceksin.


  • rock n roll  (17.07.14 09:06:00) 
ikiz bebek babası olmak. 1,5 yaşına geldiler, virajı alıp yola devam ettiğimiz pek söylenemez henüz.


  • ezeriko  (17.07.14 09:19:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.