[]

Bu kızın derdi nedir? Yorumlayalım

Bir süredir gözüme kestirdiğim ve flört ettiğim bir kız var. Her şey iyi güzel, iki kere dışarıda buluştuk, birincisinde o çağırdı. Yemek yendi ve kahve içildi. Sonraki buluşmayı ben ayarladım, yine yemek ve sonra içkili bir yere gittik. Ailesiyle yaşadığı için fazla geç sayılmayacak saatlerde eve bıraktım ikisinde de. Usül felan doğru yani.. Kızın üstüne de atlamadım hani rahat ettirdim öyle öpmeye uzanmalar yok. O yanağımdan öptü inerken. Her şey güzel gitti. Gece eve girince mesaj attı, iyi geceler diledik. Ertesi sabah günaydın mesajı attı, hal hatır sormalar..

1 hafta geçti son buluşmamızdan. Öğlen twitter'dan arkadaşlarıyla yazışmalarını okudum.

Zengin koca veritabanı
Caner erkin gibisini bulamadık aq
İş adamı oğlu H.. K... nerelerde takılıyor kızlar haberiniz var mı oralara gidelim

ve buna benzer muhabbetler..

Ufaktan soğudum ben bu kızdan şimdi. Haksız mıyım? Amacı zengin bir koca bulmak mı ozaman benimle ne işi var?
(Öyle zengin felan değilim ben)

 
6 harf ilk harfi k

edit: burada vardı zengin koca muhabbeti nokta atışı yapıyım dedim ama bulamadım.
bkz: eksisozluk.com

ha alınman da normal.
sen bu kızla yıllarca beraber değilsin aranız da ki şey yakınlaşma bile değil böyle bi'şey okuduğunda alınmayıp geçmen saçma olurdu asıl.
  • kutsalbok  (17.07.14 01:22:35 ~ 01:54:05) 
@kutsalbok

Anlamadım hocam?
  • ferdinand griffonn  (17.07.14 01:24:00 ~ 01:24:30) 
kaltak demiş kulsalb.k.

basit ucuz geyik muhabbeti yapmış, insanlık hali.
  • efrasiyab87  (17.07.14 01:27:01) 
ya siz kendi arkadaşlarınızla geyik yapmıyonuz mu?

sevgilim her tweetimi gerçek sansa beni anarşik abaza bi lezbiyen zannederdi..
  • seksen9  (17.07.14 01:29:11) 
Yapıyoruz da mesela herkesin okuyabileceği açık alanda yapmıyoruz? Normal mi yani?


  • ferdinand griffonn  (17.07.14 01:43:59) 
haksızsın.


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (17.07.14 01:52:15) 
normal normal kafaya takılacak bişey yok, benimki de sürekli karı-kız resmi paylaşıyo, duyuruda 'osbirci'ymiş gibi davranıyo ama hepsinin geyik olduğunu biliyorum.

kızı sosyal medyadaki haliyle karakterize etmeye çalışma. yüz yüze tanımaya çalış.
  • seksen9  (17.07.14 01:54:46) 
Ne alaka sosyal medyada insanlar gercekte olduklarindan bambaska hallere giriyorlar, tamamiyle geyik yapani da var, normalde tanisan sasip kalirsin oylelerini. Ustteki arkadasa katiliyorum, birakin stalklamayin, ne guzel bulusup etmissiniz, tanimaya devam edin.


  • mukrime  (17.07.14 04:09:23) 
Duyuru çağ atlamış !
Ne demek zengin koca bulamadık.Zenginlerin takıldığı yerlere gidelim.
Hocam bunu okuyan bir arkadaşı senin hakkında ne düşünür düşünsene bir.
Bence çok ayıp.
Ha bu arada yobaz falan değilim.
  • sapkasiz cikmam abi  (17.07.14 08:58:32) 
Geyik olup olmamasını geç de, kız ağır kezbanmış.


  • arnold schwarzeneger  (17.07.14 09:10:14) 
Valla sevgilisi varken "of hadi inşallah bi kaptan buluruz" diye yazıp, steward'a kalanı gördüm. Oha bu çocuk bunu nasıl sindirdi diye düşünüyordum ki buradaki arkadaşlara göre çok normal bir şeymiş. Bana göre leş bi muhabbet. Ömrümde yapmadım, yapmam. Gereksiz, ucuz ve Caner erkin kim amk ahahaha :D soğumakta haklısın. Çok hoşlanıyosan yüzyüze sor, ona göre devam edersin.


  • pandispanya  (17.07.14 09:25:42) 
Hiç bir anlamı olmayabilir yazdıklarının. Kadın milleti bu muhabbetlerin içine de çekilebiliyor. Bir arkadaşım "Bir bulamadık zengin kocayı, bizi şu hayattan çekip alsın" diye bir muhabbet açtı işin çok yoğun olduğu bir gün sonrası ama tamamen geyik, tamamen anlamsız. Biliyorum ki zengin biri gelip de o hayattan çekse onu, istemez böyle bir şeyi. Başka bir arkadaşım, ki çok çalışkan ve başarılı bir akademisyendir, geçen sene okulda sabahladığı bir günün sonrasında hala da okuldayken Facebook duvarıma "Kızım ben bulamadım zengin birini, okullarda sürünüyorum. Seninki zengin miydi bari, sen kurtar kendini" yazmış ki (orta yere yazmış, o derece) hatunu yıllardır tanıyorum, işini bayıla bayıla yapıyor, "10 gece ardarda sabahlayacaksın" desem "Yorulurum ama işim de güzel be" der. Hayallerinde zengini geçtim, koca hayali bile yok hatunun; "İşim de işim" bir hatun. Ben de cevap olarak "İkimizi birden idare edecek zengin koca lazım bana :P" gibi bir şey yazmıştım. Bu herkesin dilinde olan bir geyik sadece. Hatta, geçen gün yanımdaki erkek oda arkadaşım bile "Ben de zengin koca istiyorum" diye muhabbeti bir derece arttırdı ki evli ve bebek bekliyorlar. Bayıldığım bir konuşma konusu değil ama arkadaşlar arası konuşmanın muhabbet tıkandığında gelen "Havalar da pek güzel, değil mi"si görevini görüyor sadece. Hatta istemesen bile sosyal hayatta bir şekilde içine çekildiğin bir laf.

Bu muhabbet zengin kadınlar arasında bile konuşulan bir şey. Muhabbetin kesildiği yerde biraz eğlenmek için geyik döndürücü. Yoksa var olunanla mutlu olunmadığından değil. "Adriana Lima ile ben olsam ...." gibi çok çok çok anlamsız bir şey.
  • aychovsky  (17.07.14 09:28:50 ~ 09:37:57) 
saçma sapan muhabbetler, bir kadının şaka bile olsa zengin koca muhabbeti yapması çok itici. soğumakta haklısın. iş yerimde de vardı böyle kızlar, böyle şeyler söylediklerinde ortamı terkediyordum. kendin çalış, zengin ol.


  • rock n roll  (17.07.14 09:29:56 ~ 09:33:53) 
Geyik olma ihtimali yüksek, ama tabii seviye çok fena. Hadi arkadaşlarıyla böyle bir muhabbeti var diyelim, bu zaten yeterince kötüyken bir de bunu herkesin görebileceği bir platformdan paylaşmaları durumu zora sokuyor. Özetle sıkıntı var. Ha bir de zengin koca muhabbeti yapan her kız illa zengin koca arıyor diye bir durum yok. Zaten o tarz olaylara giriyorsa çok büyük ihtimal eksilerde yaşıyordur.


  • elikası  (17.07.14 09:36:30) 
şakalaşmış kız ama aynı konu üzerine birden fazla kez şaka yapması düşündürücü. onu sen tanıdığın için en iyi sen bilirsin.


  • nick konusunda kararsizim  (17.07.14 10:02:50) 
  • namus ninjası  (17.07.14 10:05:50) 
yüzyüze konuşun böyle şeyleri. soğumayın hemen ota boka.


  • [silinmiş]  (17.07.14 11:37:26) 
Sende "bulamadık taş gibi bir karı" diye tweet at :)
Aq diyen kızdan, futbol hastası kızdan hayır gelmez +1

Bence soğumakta haklısın. Ama zengin koca olayından değil. Çünkü belli ki geyik yapmışlar. Yapar onlar öyle takma ama diğer yaptıkları ofsayt.
  • secilmis uye  (17.07.14 11:55:19) 
termodinamik hocamız vaktizamanında şöyle demişti: "kainatta dört dörtlük hiçbişey yoktur, insan da öyle, yani dört üçlük, dört ikilik birini bulursanız hiç düşünmeyin atlayın üstüne" hiçbi devirde dört dörtlük insan bulamazsın üsdat eğer yanında mutluysan, huzur veriyorsa onu görmek konuşmak atlamaman büyük hata ... evet onun yaptığı da büyük hata ama sorsan diyecek ki gırgır şamata ... kısacası ya böyle şeyleri takmamaya alışacaksın ya da yalnız kalacaksın eldeki malzeme bu ... valla hepsi aynı işte sanki bizde yokmu öyle kızların hoşuna gitmeyen muhabbetler ... başka kızlar hakkında konuşmalar ... eğer insanlar birbirlerini bu muhabbetler yüzünden terkederse dünyada hiç çift kalmaz insanların soyu tükenir ...


  • mert001  (17.07.14 11:58:44) 
geyik ya takilma gec. zaten boyle seyler dusunen biriyse 5inci bulusmada kendini ele verir, bir daha gorusmezsin. ama sosyal mecralarda olan bitenlere gore insanlari yargilamayin, tanisin konusun oyle verin kararinizi.


  • gerard  (17.07.14 12:45:36) 
biraz haklı gibisin. gerçek hayatta bambaşka twitter'da orda burda bambaşka karakter sergileyenlerin ruh halini sağlıklı bulmuyorum. arkadaşla beraber yüzyüze geyik döndürmek hadi bi yere kadar ama öyle orta yerde zengin koca muhabbeti hoş değil.


  • merena  (17.07.14 23:45:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.