[]

bizim geleneklerimizde dudaktan öpüşmek yok başlığı

Ben mi bir şeyi kaçırıyorum? Bu mevzu sözlükte zamanında konuşulmuştu zaten bol bol. E haber de 2011 tarihli. Haberin en başında da gözüküyor tarih. An itibariyle 68 entry boyunca herkes olay yeni yaşanmış gibi yazmış. Hani sık sık oluyor bu da kimse mi hatırlamıyor önceki başlığı/tartışmayı? Cidden bende mi bi problem var yoksa sözlük bu kadar mı aptallaştı?




 
Bu aptallasmak değil ki. Insanlar ilgilerini ceken başlığa girip yazıyor. "Ayni konu yillar once de baska bi baslikta vardı, o zaman ilkeli bi duruş sergileyip bu basliga yazmayayayim" dusuncesi biraz asiri ve gereksiz ciddiyet icermiyor mu? Sözlük o kadar da ciddiye alınacak, akademik, entelektüalitenin zirve yaptigi bi mecra değil ki. Eglen cos, iste kibos


  • nereye bu gidis  (17.07.14 00:06:27) 
aptallaşma yok da millet tartışmak, geyik yapmak, "bazı orospu çocuklarına dert olmuştur" falan demek için mazeret arıyor. buna da bir nevi aptallaşmak denebilir tabii, ama sonuç olarak bilinçsizce yapılan bir hareket değil.


  • inscrutable  (17.07.14 00:06:27) 
aga millet mala bağlamış.

burda herkes aman seks yapalım zabahlar olmasın modunda.
ama gerçek hayatta xhamster takılıyor belki.

2011 tarihli haberi hala tartışan tipler... modern görünmeye çalışmalar vb.

gerçekten rahatsız edici geliyor bana. aynı fikri savunduğum insanlardan tiksindim lan.
  • siradisi00  (17.07.14 00:20:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.