[]

yine mi kilo sorusu

evet yine kilo sorusu! aramanın gücüne inanmadım ve bir de ben sorayım dedim :)

1.60 boy 53 kiloyum.sadece göbek bölgesinde bir çıkıntı mevcut bu durum beni mutsuz etmekte.kol bacak basen yüz normal görüntüde öyle olunca insanlar da niye bu kadar takıntılısın bir şeyciğin yok diyolar oysa ben biliyorum bir ben var benden içeri.artık insanların göbeklerini inceler ve kendimle kıyaslar oldum.

kısaca inmem gereken kilo nedir ? hiç spor yapmayan biriyim bunu da dip not düşeyim.kilo verişi tamamıyle yeme düzenine odaklı olarak yapılabilir mi?olursa nasıl olur iyi de olur güzel de olur mu ?

sevgiler.

 
O göbek yağ değil bağırsağındaki kalıntılar. Detoks yapman lazım.


  • shiranai  (16.07.14 23:04:28) 
spor şart maalesef. (:


  • gadasiz  (16.07.14 23:05:03) 
öncelikle bu senin yapın olabilir. tüm kızlar 36 beden ve altıyız biz (kardeşler yani) anatomik olarak göbek bende yok ama ufaklıklarda var. kilo alınca da göbeğe almıyorum. benden zayıf kardeşimde var.
bi tek şunu soracam: PCOS filan var mı adet döngün düzenli mi? bi de abur cubur yiyor musun yoksa ,sağlıklı beslemiyorum diyebilir misin?

  • niye ama  (16.07.14 23:05:08) 
@divit sorry telif hakları yüzünden caps vermek istemedim :p @niye öğün atlamadan düzenli yemek yiyen biriyim ve bu öğünler hep ev yemeği.dışarıdaözellikle fast food,pizza vs çok nadir yerim.adet döngüm de düzenli.


  • bellma  (16.07.14 23:08:52) 
Karbonhidratı kesin.


  • angelus  (16.07.14 23:12:03) 
Ayva göbeği dediklerinden ise kalabilir, mahzuru yok. Estetik bağlamda söylüyorum tabii, sağlığa zararliysa ya da bir semptom ise bilemem.


  • nereye bu gidis  (16.07.14 23:13:08) 
bu durumda bol bol su ve ödem attırıcı içip ekmeği, şekeri kesersen yola gelirsin sen. illa deliler gibi spor yapmana gerek yok hareket etsen yeter, kilo verebilirsin gibi duruyor. (53 kiloyum senden 3-4 santimcik uzunum 3 gün yemezsem 3 kilo veriyorum)
bi dene olmazsa sporu bilenlere sor onu ben bilmiyorum :)

  • niye ama  (17.07.14 00:13:42) 
50'nin altına inmen lazım. Karbonhidratı sıfırlıyorsun. HIIT yapıyorsun.


  • arnold schwarzeneger  (17.07.14 08:57:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.