[]

Antalya / Kaş

Arkadaşlar 24-31 ağustos tarihleri arasında sevdicekle Kaş a gitmek istiyoruz. Hem konaklayıp fiyat / perfonmans olarak memnun kaldığınız pansiyon, otel önerilerinizi hem de gezilecek görülecek yerler hakkında önerilerinizi alabilir miyim?




 
aşırı lüks ihtiyacın yoksa aphrodite pansiyona bi göz atıver ;)


  • oligomer  (16.07.14 23:10:49) 
Çekilin ben geldim. -Son zamanlarda her tatil önerisine cevabım Kaş oluyor da ^^-

Öncelikle Küçükçakıl tarafındaki otellerden birinde kalabilirsiniz çünkü en çok Küçükçakıl'da denize girmek isteyeceksiniz. Habesos ve Ekinciler otel kardeş, diğer otellere göre de en uygun olanlarından. Bir de yokuş çıkma derdi yok.

Pansiyonlarında kalmadım ama herkes çok memnun tavsiye ediyorlar özellikle aphrodite.

Limanağzı'na gideceksiniz tekneyle, Nuri's Beach benim favorim ama Bilal var bir de, Limanağzını görmeden dönmeyin.

Tekne turu mutlaka ama mutlaka yapın. Hatta sahilde Tia Boat'u bulun, çok eğlenceli turları var benden de selam söyleyin ^^

Safari turu yapabilirsiniz bu sayede Kaputaş, Patara gibi muhteşem ama bir gün boyunca zaman geçirilmeyecek gibi plajları görmüş ve gezmiş olursunuz.

Geri kalan günlerinizde bool bol yüzün. Derya Beach'e gidin, Çınarlar'a uğramayın ordakilerin burnu çok büyüktü geçen sene.

Derya Beach'te güneşin batışına kadar kalmazsanız Deja vu'da akşamüstü güneşi batırın.

Siz en iyisi beni de götürün ya ben yapılcakları söylerim orda :p

İyi tatiller.
  • amelie poulain  (16.07.14 23:25:41) 
yıllar önce burada www.hotelbegonvil.com kalmıştım. gayet güzeldi


  • karbasan  (22.07.14 10:58:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.