[]

apartman yönetiminin aldığı bir karara itiraz hakkım?

şimdi şöyle ki, iş seyahatinde olduğum bir ara toplantı yapıldı. bu toplantıda ana caddeye bakan balkonların hiç birine branda v.b. yapılmamasına, sadece cam balkon olarak kapatılabileceğine dair bir karar almış. ağustos eylül gibi ön balkonum dehşet güneş alıyor, salonda oturulmuyor. bu sebeple şöyle sade, tek renk bir branda ve güneşlik yaptırmayı düşünüyordum. hayır yaptıramazsınız diyorlar. e kiracılar güneşten ölsün mü? ev sahibine de keyfi olarak cam balkon istiyorum, yaptırayım kiradan düşeyim denilmez ki. itiraz edemiyor muyum ben buna? hukuki bir yaptırımı var mı bu kararların? eski ev sahiplerinden branda kullanan var ön cephede, sözde onlarada çıkarttırmaya çalışıyorlarmış.




 
Balkon gömmeyse balkon demirinin hizasına kalın perde taktır.


  • alperz  (16.07.14 21:41:44) 
gayet doğru bir karar almışlar. yönetimi kutlarım. hukuki yaptırımı olmasa bile herkesle papaz olursun. ev sahibin de iki gün sonra arar zaten, efenim böyle böyle diye.

apartmanı manava çevirmeyelim demişler.
  • naelektrisan  (16.07.14 21:42:57 ~ 21:43:48) 
Karar defterini alsan baksan belki çoğunluk kararı değildir. Ben olsam asarsım brandamı herkes kaldırınca bende kaldıracam, yiyorsa zorla kaldırın diye sert çıkardım. Ev sahibe bir danış yapayım mı diye onu da arkana alırsan hiç değilse ev sahibini ararlarsa bir de ordan paylanırlar.


  • orhan tv  (16.07.14 21:45:27) 
Kiracı olduğun için muhtemelen itiraz etsen de sallanmaz.
Şöyle yap, balkonun güneş gelen cephesine iç taraftan korniş taktır, perde tak. Bu ne derlerse perdeyle ilgili bir şey yazmıyor kararda dersin.

  • buff  (16.07.14 21:47:48) 
evvet gömme balkon. her iki tarafının duvarı diğer dairelerin balkon duvarı. sadece demir var görünür yerde. perde de taktırmayız diyorlar.

@naelektrisan, iyi de eskilerden hala gayet perde ve branda kullanan var. onlar daire sahibi. tek fark bu.

@orhan tv. yok ev sahibimle aram çok iyidir. bu durumlarda beni savunuyor, tecrübeyle sabit.
  • Phoebe  (16.07.14 21:49:08 ~ 21:50:12) 
As o zaman . Ev sahiplerinin kiracıları dışlamalarına hep sinir olmuşumdur. Herkes kaldırınca ben de kaldırırım de. Kimse evine zorla girip de bir şey sökemez. İşin hukuki boyutunu siktiret , kimsede olmasaydı ahlaken senin taktırıp hır çıkarman yanlıştı ama şimdi diğerlerini söktüremeden sana yaptırmamaları doğru değil. Hır çıkar, diğerleri sökülmeden bir daha rahatsız etmeyin beni de. Çünkü o ev sahipleri de bunu diyor büyük ihtimalle.


  • orhan tv  (16.07.14 21:55:25) 
hacılar apartman yönetimi denen olguyu hafife almayın. kararla evden bile cıkartabilirler.


  • tolgan  (16.07.14 21:57:10) 
iyi de cam balkon yaptırmak balkonu kapatmakla aynı yaptırımlara sahip değil mi? aslında insanları kanuni olmayan bir duruma itmiş olmuyorlar mı?


  • Phoebe  (16.07.14 21:59:34) 
Siz orada mülk sahibi değilsiniz anladığım kadarıyla. Karara itiraz edilecekse de sanıyorum ancak ev sahibiniz itiraz edebilir.


  • maxhoper  (16.07.14 22:33:57) 
Kapat gitsin, sıkıntı yaratan olursa sıkıntılı olduğunu hissettir. Selamı sabahı keserler ve karışmazlar hayatına. Hepsi emekli adamlarsa sıkıntıdan uğraşıp seni çıkartmaya da çalışabilirler. İyi düşün


  • nightwalkerg  (17.07.14 01:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.