[]

izmir hakkaten çok mu güzel

şehir, insanları, kızları şenşakrak filan?

her seçim sonuçlarında özeniyorum izmirlilere. çok bıktım ya.


 
Abartmaya gerek yok. Bence güzel bir şehir, ama diğer büyük şehirler arasında pek bir fark yok. İstanbul daha güzel, Ankara daha kötü. Yaşanacak yer bakımından ikisinden de iyi. İnsanları da diğer yerlere göre biraz daha rahat ve bu rahatlığın getirdiği bi şenlik durumu var.

not: 20 yıldır izmir'de yaşıyorum.
  • himmet dayi  (16.07.14 20:59:24) 
Elbette çok güzel değil...
Güzel mi? o da değil...

  • otopsicocugu  (16.07.14 21:01:16) 
karşıyaka'nın kızları çok güzel. burdan hepsine sevgi ve selamlarımı sunuyorum.
~karşıyaka'nın kendi de güzel. yeme/içme ucuz. o yer fıstıklı barlarda benim yerime de tuborg gold için. canım çekti la.

  • widee  (16.07.14 21:10:48 ~ 21:27:47) 
Bok gibi şehir. Gelmeyin. Biz bize yetiyor ve artıyoruz bile.


  • Dunedan  (16.07.14 21:15:18) 
Tabi sirinleri bile goruyorlar


  • cadi iren  (16.07.14 21:15:43) 
@üşüdüm üstümü örtsene hande..kim tuttu seni


  • 35.spartalı  (16.07.14 21:17:37) 
çok değil ama güzel.


  • dusunemedim  (16.07.14 21:19:03) 
çok güzel. benim için yeri çok çok özel.


  • [silinmiş]  (16.07.14 21:21:23) 
şakirt dolu değil. kordonda bira içilebiliyor. polisler daha insancıl diğer şehirlere göre, ama yine de sevmiyoruz kendilerini. iklimi ılıman, kışın g.tümüz donmuyor, sahil kasabaları çok fazla ve yakın, metroyla denize gidiliyor. insanlar cahil ve aptal değil, malum %50 buralarda pek yok. bence çok gzel şehir, ist ve ankarayı gördüm, izmiri terk etmem. tek sorunu düşük maaşlar.


  • hasmetizm  (16.07.14 21:25:15) 
şehir inanılmaz güzel değil yaşaması hoş


  • zenciamacalismiyor  (16.07.14 21:42:40) 
Hande'ye kumru haric katiliyorum. Ben kumruyu da sevmiyorum. Yasamak falan da guzel degil bu havada yasanir mi be? Cigetlerim nem tuttu artik. Ve insanlarinin ne kadar da "ilimli" oldugunu burda izmir hakkinda kotu sey soyleyenlere hemen saldirmalarindan da gorebilirsin.


  • letheavendangered  (16.07.14 21:47:28) 
Öncelikle Türkiye'nin büyük kısmı senın sevgiyle bağlı oldugun yeri bilmeden etmeden yargılarsa sende belli yerden sonra saldırgan olursun diyor devam ediyorum.

Sehirden beklediklerine göre tabi ki çok değişkendir güzellik, burada çok fazla iş bulamazsın bulduğun işlerin maaşı düşüktür ama lüks merakın yoksa sana yeter.
Kızları güzel mi sorusunun cevabı evet bunu izmirde zaman geçirmeden anlayamazsın çünkü gerçek İzmirli bir kızı görünce gözünden kan gelir, onun haricinde olanlar zaten geneli İzmirli değil onların çekici gelmesinin sebebi bir çok sehire göre rahat giyinmeleri, bunun sebebi de insanların onlara göreceli olarak saygılı olmaları.
Eğlence anlaşıyı farklı istediğin tarz bir yer kesin vardır ama bundan çeşit çok yoktur.

Kötü olan konularda vardır altyapı eksikliği gibi son aktarma rezaleti falan ama burada ne olursa olsun insanlar mutlu ondan güzel şehir.

Bir de nolur 2gün 3gün izmire gelen adam şehri yargılamasın bunu İzmir için değil Konya içinde Kayseri içinde yapmayın 2 günde bir yeri ne kadar öğrenebilirsin.
  • exodia  (16.07.14 22:05:03) 
izmirden bi hafta ayrı kalıp sonra izmir e dününce izmirin gözünü seveyim diyosun ama bence bu sadece alışkanlıkla ilgili. aynı şey istanbullu, konyalı, kayserili v.b. içinde geçerlidir. bence büyütülcek veya yerilcek bir tarafı yok. her şehir gibi artı ve eksileri var.


  • defansif orta saha  (17.07.14 00:39:17) 
2-3 hafta içinde istanbul'dan izmir'e taşınıyoruz
izlenimlerim şöyle: eksisozluk.com
sonuç olarak izmir kötünün iyisi, yazın çok sıcak, orada vakit geçmez gibi geliyor.
  • spankenstein  (17.07.14 03:28:44) 
eğer İstanbul'dan gidiyorsan İzmir'e ne kadar overrated bir şehir olduğunu görebilirsin. Bence çok güzel değil diğer anadolu şehirlerine göre tercih sebebi olabilir ama bir İstanbul değil tabi ki.


  • shbz  (17.07.14 03:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.