[]

Brüksel-Bruges-Amsterdam rotası nasıl sizce?

tek gidilir mi? kaç gün ister ortalama? pahalıya patlar mı? backpack gezisi olarak düşünebilirsiniz.

teşekkürü bir borç bilir, borcuma daima sadık kalırım. teşks!

edit: sonbahar-kış civarı gidilmesi planlanıyor. yaz gezisi olmayacak yani.

 
brugge tek sıkabilir. ben sırf biralar için 3 gün kalırdım ama 1,5-2 gün ideal. brüksele gitmedim ama kim gittiyse baymış bilmiyorum. amsterdam 1 gün mantar yiyo zaten.2 günde etrafı gezsen 3 gün yeter.

(müze gezmeyi sevmediğini varsayarak konuştum)

ayrıca brükselde pegasusus indiği hava alanından şehir merkezlerine servisler var internetten alırsan bileti 5€ serviste ödersen 20€ gibi bi fiayatı var. araştır internetten al bileti.
  • prezarlatif  (16.07.14 16:42:14) 
tek gidilir. ne yapmak ve nereleri ziyaret etmek istediğinize bagli olarak sure değişir ama 3-5 gun yeter diye düşünüyorum.


  • for the record  (16.07.14 16:42:53) 
Bruges için bir gün yeter. Gecesi tekrar yola çıkabilrsin. Brüksel'e hiç gitmedim ama orada bi attraksiyon yok diyola. Brüksel'de yaşayan arkadaşım orayı illa görmek istersen 1 gün yeter demişti. Amsterdam için ise maks 2 gün diyorum.

Edit: Bruges bence tek sıkmaz. Çünkü orası masalımsı bi yer. Görmek isteyeceksin her noktayı. Amsterdam gibi eğlence merkezi değil. Tabii benim yorumum böyle :) Amsterdam'da tek sıkılrsan CS yaparsın.
  • dessy  (16.07.14 16:45:24 ~ 16:49:25) 
o zaman mantıklısı; önce Amsterdam, sonra Bruges yapıp, ardından Brüksel'den sadece dönmek anladığım kadarıyla :)


  • loveinaflipbook  (16.07.14 16:53:10) 
Ben luksemburg-bruksel-paris-amsterdam turu aldim gruppaldan 1050tl ye. Normalde tur almazdim ama ekstralar dahil bu fiyat diyince, backpacking yerine tur aldim.
Tek gidersem +500tl fark vericem. kasim ya da aralik. Deger mi ben de bilmiyorum:)

  • delifaruk  (16.07.14 16:53:18) 
Aynen. Tam tersi de olabilir. Hangisinin gidiş/dönüşü uygunsa o şekilde yap bence.


  • dessy  (16.07.14 17:00:41) 
Tek gittim bruges a. Hem güneş hem de ciddi yağmuru gördüm aynı gün. Yağmurda harikaydı. Mümkünse tek gidilmezse daha iyi ama tek gidince de ölmüyorsun.


  • puc  (16.07.14 17:01:58) 
Tek gidilcekse Amsterdam 2 gün, brugge 1 gün, Brüksel 2 gün.

Brugges güzel eyvallah ama çok ufak ve hareketsiz. Bira denencekse aynı biralar Brüksel de de var. Ben Brüksel i beğenmiştim. Zaten Grand Palace ı için bile görmeye değer. Avrupa nn en güzel meydanı.

Önceden güzel hazırlanıp gidersen Brüksel de yapılcak çok şey var brugge a göre 100 kat daha canlı hem. bana kalsa brugge günübirlik zaten fazla abartıyolar şu şehri.
  • merkezefendi  (16.07.14 17:23:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.