[]

9gag tarzı eğlenceli site

4chan, reddit falan karışık geliyo bana... 9gag-4chan arası böyle komikli güzelli, sanırım imageboard diyosunuz bunlara o tarz bi yer var mı takılınacak gülünecek? özellikle polandball'a hastayım.

9gag'i eskiden çok severdim, hala da severim. şu yüzden: sadece benim yaptığımı zannettiğim çoğu şeyin evrensel olduğunu görmüştüm sayesinde. hem çok komik, hem çok kaliteli şeyler oluyordu falan.

artık millet facebook gibi kullanmaya başladı. adamın kedisiyle çektirdiği fotoğraf en tepede oluyor falan. evcil hayvandan, ego tatmini yapan tiplerden geçilmiyor artık. filtrelemenin de bir faydasını göremedim.

işte bu yüzden bonservisim de elimdeyken hazır transfer olayım diyorum. nereye bakayım?

 
4chan kesinlikle eğlenceli bir site değil. özellikle /b/. Geriye kalan boardlar oldukça eğitici öğretici şeylerle dolu.

Reddit'de ona keza ama 4chane göre daha güvenli içeriğe sahip.

Bu aralar list siteleri popüler. onedio, listelist, buzzfeed vb.
  • false pretension  (16.07.14 16:34:50) 
stumbleupon


  • vedat chili peppers  (16.07.14 16:35:51) 
imgur


  • check minus  (16.07.14 16:38:57) 
bobiler.örg


  • loveinaflipbook  (16.07.14 16:38:57) 
Ben buzzfeedde takılıyorum, 9gagdeki hot kısmına kadar çıkıyor iki üç gün sonra oradakiler. Buzzfeedin tek kötü yanı ergen dolu olması, one direction-justin bieber falan çıkıyor.


  • Lim5  (16.07.14 16:43:30) 
iwastesomuchtime.com


  • monty python  (16.07.14 17:02:30) 
buzfeed benim de vazgeçilmezim.


  • innerbliss  (16.07.14 17:08:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.