[]

tatil turu şirketi önerisi? (ispanya)

İspanya'ya gitmeyi düşünüyoruz. Barcelona ve Madrid.

tur şirketi öneriniz var mı? bir de şunu yapmadan gelme ayıptır dediğiniz şeyleri yazabilirsiniz.


 
tapas ye çeşit çeşit.


  • vedat chili peppers  (16.07.14 16:07:21) 
tapas + sangria.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (16.07.14 16:10:32) 
biz ets ile gittik. ama cok turun ekstra turlarini almayip kendimiz gezdik.

barcelonayi cok sevdim, madrid'i ise sevmedim.

yap dediklerim,

barcelona'da la sagrada famila'ya git mutlaka, saatlerce sira beklememek icin internetten bilet al. hatta guide'li olanlardan al ki, ingilizce anlatsin sana rehber 45-50 dk boyunca.

yutaka denen bir japon lokantasi var, aksam 8de aciliyor (öncesinde siesta var cünkü) inanilmaz güzel seyler var iceride. sınırsız. internetten bulursun yerini, bir duraga yakindi ama hangi durak hatirlamiyorum.

la rambra'ya git bastan asagi gez, kesfet elbette.

teleferige bin.

camp nou'nun müzesini gez, denk gelirsen bir maca git.

tapas, paella gibi seyler yiceksin zaten.

sangria mutlaka iç, hastasi ol.

park guell'e mutlaka git.

gaudi'yi arastir ve tüm eserlerini incele. hayatini incele. nasil öldüğünü öğren kahrol orda.

casa milayi gör mutlaka.


ayrica

kesfetsene.com

ayrica

(bkz: barselona'ya gideceklere tavsiyeler)

---

kesfetsene.com
  • la traviata  (16.07.14 16:15:07 ~ 16:15:43) 
İki sehir gezilecekse turlar daha uygun oluyor genelde. Histel falan isterseniz kendiniz daha ucuze ayarlayabilirsiniz ama duzgun bir otrl olsun derseniz fazladan sehir olunca turlar genelde hesapliya cikiyor. Ets ve jolly iyidir. Yine de gideceginiz tarihe gore bilet ve konaklamalaribbir karsilastirin tur fiyatlariyla.


  • kint  (16.07.14 16:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.