[]

Bodrum Gümüşlük'de yaz tatili?

Selam spartalılar,

bayram tatili için bir ihtimal tek başıma 6 gün kafa dinlemek, biraz eğlenmek istiyorum. Bodrum gümüşlük'ü önerenler var, daha önce gitmedim dolayısıyla hakkında pek fikrim yok. Nasıldır? tavsiye eder misiniz? ayrıca, otel-pansiyon fiyatlarıyla ilgili malumatı olan varsa pek sevinirim. sevgiler.


 
Ben de gecen sene tek basima tatil yapmistim Gumusluk'te. Tavsiye edilmeyecek gibi degil ama alti gunun fazla gelebilecegini dusunuyorum sadece Gumusluk icin. Dagitirsin kendine gore, bir gun Yalikavak obur gun Bodrum, bir gun tekne turlarindan birine kayit olursun. Bence gitmekle cok guzel yaparsin ama bayramda pek ucuza kapatabilecegini dusunmuyorum konaklama isini. Booking gibi sitelere bir bak istersen ve simdiden rezervasyon yaptir bence. Ben iki gece Gumusluk Otel'de kalmistim, ikinci gun gidip bir gece daha kalmak istedigimi soylemistim ama civardaki hicbir otelde su an yer olmadigini soylemislerdi.

Kisacasi zamanin ve maddi imkanin varsa hic durma. Gayet guzel bir tatil gecirirsin.
  • burasi ne garip bir yer  (16.07.14 15:44:18) 
gümüşlük bodrum merkez'e uzak bir yer, pek de öyle efsane eğlenceli bir yer değil yani. tekilacılar sokağına gitmek için 40 dk yol gitmiştik biz.


  • vedat chili peppers  (16.07.14 15:57:45) 
Geçen sene bir hafta kaldım , aacyip güzeldi, Eylül sonu gitmiştim ben, offf aklıma düştü gene.

Ariba ya da Arriba idi kaldığım yer, gayet güzeldi.
  • charlesbukowskiineksi  (16.07.14 17:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.