[]

İphone 4S Şarj Bataryalı Kılıf hangisi?

Şarjlı kılıf alıcam ama bi sürü marka model var
3000 mA ve 1900 mA lik olanlar var
bunların farkları nedir ?

daha önce şarjlı kılıf alıp önerecek olan var mı , türk siteleri de olur

www.aliexpress.com


www.aliexpress.com

www.aliexpress.com

www.aliexpress.com

 
mAh olacak o. akim zamandan yaklasik olarak kapasitesini ifade ediyor. biri 19 defa sarj ederse digeri 30 defa. telefonun 1000 ile 3000 arasidir genelde bunu da göz önüne almak lazim, 30 defa sadece karsilastirma, yoksa oluru yok.

kisa bir bakis sonunda "Depending on how heavy you use your iPhone it could be less then the 1420mAh. Mine for example will only hold 1240mAh, it has 270 cycles on it."

soruna cevap degil farki anlatmak adina. ne kadar yüksekse daha cok defa sarj etmene olanak verebilir ama ayni sekilde kilifin sarj süresi uzar. bir de pil türüne göre kimisi cok hizli kaybediyor, li polymer liion vs degisiyor olmasinin uyum veya kapasitesinin zamanla düsmesi gibi sorunlari olabilir. genelde cok kullanilmadigindan ucuz alternatifleri (2000lik telefona ucuz diye 8lik bir sey alip zarar verme ihtimaliniz var.) bir de 3. link spigen bataryali degil. spigen üretmiyor yanlis hatirlamiyorsam elektronik parcali sistemler. sonuncusu da replacement kilif falan degil.
  • wiillii  (16.07.14 12:57:38 ~ 13:16:01) 
1500' lük falan almıştım ben 4S 'i yüzde yetmişe kadar dolduruyodu sıfırdan.

Bozuldu sonra, şimdi yenisini sipariş verdim.

dx' ten almıştım, şimdi buyincoins' ten sipariş verdim.
  • charlesbukowskiineksi  (16.07.14 13:58:08 ~ 13:58:35) 
bunlar çok çabuk bozuluyor. çok ucuz ve kalitesiz piller.


  • eyke  (16.07.14 14:46:02) 
ya az da olsa fikri olan biri olarak söylemeliyim ucuz taklitlerini yaparken kullanicinin anlayamayacagi ancak en kolay fiyati kiracaginiz yer bataryadir. ne bilsin alan adam 3000 mi 2500 mü, bu sekilde bir mentalite icine giriyorlar. onun haricinde soketlerde ters temas ile micro usbden duman ciktigina sahit olan biri olarak bu kadar para verilip alinan akilli telefonlar icin bu kadar ucuza kacilmamasi gerektigi düsüncesi icindeyim.

dx ya da alibabada yorumlar güzel olabilir, cünkü 150 dolarlik ürünü 8e alan kisilerde beklenti de bu yönde. o yüzden nette gördügünüz reviewlere videolara bakip da aynisindan aldiginizi sanmayin. önerim harici bir güc kaynagi almaniz, cok daha yüksek degerlere sahip, cok daha makul fiyatlara iyi ürünler bulabilirsiniz, telefonu agirlastirip hantal bir hale de getirmez.

tabi tercih meselesi. ben diyeyim de.
  • wiillii  (16.07.14 15:48:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.