[]

gümüşçün böceğiyle nasıl baş edilir?

geçen yaz evde belirmeye başladılar. soğukta giderler dedim, gitmediler. tam 1 seneyi beraber aynı evde geçirdik. evi kışın ilaçlattım ama dışarıdan nereden giriyorlarsa artık geliyorlar eve heralde ki kısa bir aradan sonra yine ortaya çıktılar. klavyemin üzerinde iricene bi tane görünce artık buraya da sormak farz oldu. nası başedicem ben bunlarla? raid böcek yemi diye düşündüm ama o da sadece hamamböcekleri içinmiş sanırım. Var mı bi fikri olan ?


(bkz: gümüşçün)
tr.wikipedia.org
www.google.com

 
ingilizcen var mı? ona göre etkili olabilecek şeyler var sanki ;)


  • fikirsiz herif  (16.07.14 02:52:47) 
boraks denilen birşey var bu böceklerin ilacı o. evde çocuk falan varsa dikkatli olun ama.


  • warrior princess  (16.07.14 03:04:34) 
@fikirsiz herif var. nedir ?
@warrior princess nerden alcam nasıl kullancam ?

  • bay meraklı  (16.07.14 03:07:04) 
  • fikirsiz herif  (16.07.14 03:12:02) 
öncelikle bunları besle. evin sağına soluna kup şekerler saç
bırak seni dost sansınlar.
yaklaşık 20 adet gümüşcüne ulasışınca 4er 5 er gruplar halinde hayvanları manipule etmeye çalış.
senin için çalışmaları için onlara minik fikir kırıntıları enjekte et.ne dmeişler dostunu yakın tut duşmanını daha yakın.
kıvama geldikleri zaman diğer gümüşcünlere saldırt.
ya da
raid al ortalığın anasını belle.
  • kutsalbok  (16.07.14 03:12:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.