[]

ev alma isleri - kredi cekme

Bi ev begendik. 280 bin lira istiyorlar. Yok efendim sadece 120binini kredi kullanabilirmisiz. Benim bildigim expert gelir bakar evin ederini belirler, sonra bu miktarin %70ini banka verir. Hatta bazi ilanlarda evin tamamina kredi kullandirilir dendigini gormustum.(sanirim ederini yuksek gostererek).
Pekii bu ederini az gosterme neyin nesidir? Bana guven vermedi. E ustunu tuketici kredisi vs tamamlasak desek ona da faiz cok bincek. Bu islerden anlayan var mi?



 
Daha az tapu harci odemek, evi alali 5 sene olmadiysa satiminda daha az gelir vergisi odemek icin dusuk gostermek istiyor olabilir. Bankadan kredi cekince cektigin tutarin altini gosteremez.

Bu arada konut kredisi orani %75.
  • f_d  (16.07.14 00:53:37) 
Evin muteahhiti adamlar


  • lazuri  (16.07.14 01:13:35) 
Tamam o halde daha az fatura kesmek istiyorlar demek ki. Geliri dusuk gosterip yine vergiden kacacaklar. 160bin gostermeyi planlamislar herhalde.


  • f_d  (16.07.14 01:23:15) 
O bahsettiginiz ilanlarda yuksek gosterenlerin de kara para akliyor olma ihtimali var.


  • f_d  (16.07.14 01:25:57) 
dostmm adam müteahhit işi bu düşük vergi vermek için. yasal olmayan bir şey değil. ama seni gerer. o kadar tüketici kredi cekilmez.


  • bilirdisi  (16.07.14 01:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.