[]

sıfır tutulan daireyi temizlemek?

selam temizlik işlerine gönül verenler.

saten duvar, mermer ve parke zemin, lake mutfak dolapları, mutfak tezgahı ve pencerelerin temizliği hususunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

nereden başlanır, nasıl ve neyle yapılır bir tarif edin hele.

 
90 metre kare sıfır evin inşaat sonrası temizliğini 150 TL'ye yaptırmıştım.Zaten alacağım deterjan, kimyasal masrafı bile bir sürü olacak.O yüzden elimi bile sürmeden cincik gibi teslim aldım.


  • Evocati  (16.07.14 00:55:29) 
durumun vehametine göre bir yada iki temizlikçi tutacaksın gereken ne varsa temin edeceksin bekleyeceksin. iş bitiminde de emeklerinin karşılığını vereceksin. ben öyle yaptırdım. sıfır daireydi banyosunda sıva harcı karılmış bir eve çıkmıştım. fayansın üzerinden beton artığı kazıdılar, giriş kapısı koyu kızılmış biz gri sanıyorduk yani öyle fenaydı. Evi teslim ederken de temizlik yaptırmadım. Emlakçı "ama bu ev tozluuu" deyince fayanslarında beton artığı yok hiç olmazsa diyerek kapağı koyup çıkmıştım.


  • maxhoper  (16.07.14 02:55:58 ~ 02:59:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.