[]

başbelası android

sorum android uzmanlarına
olay şöyle gelişir. t eve geldiğinde sony xperia z telefonun şarjının azaldığını görür ve telefonu şarja takar. telefon yaklaşk bir 4 saat şarjda kalır. t telefonun şarjını tamamladığını düşünerek (o güne kadar 3 saat şarj yeterli olmuştur üstelik şarj göstergesi olan led yeşil renktedir)telefonu şarjdan alır. ekranı açtığında mobil bağlantı ayarının aktif ve telefonun kendini resetlemiş olduğunu görür. üstelik masaüstünde olan sms ikonu da ortadan kaybolmuştur. epeyce uğraşan t bu sorunu çözemez. sony müşteri hizmetleri ise ancal müzik dinletme servisi olarak hizmet vermektedir.
evet sevgili android uzmanları, t ne yaparsa telefonunu düzeltebilir?

not: tikler sabah 9 itibarıyla eklenecektir.

 
hard reset?


  • klassno  (16.07.14 00:45:38) 
yaziliminda sıkıntı olabilir.

klassno'nun dedigi gibi hard reset deneyin. ama su var ayni marka telefon kullanan arkadasim telefonu en az 10ckere dusurmustur
hem de direk kamikazesagi solu oynuyor telefonun. gecen gelmis benim telefon niye bir garip diyor. oyle.bir sey mi sizin ki de.
  • kutsalbok  (16.07.14 01:18:13) 
düşürme filan yok. gerçi virüsten filan da şüpheleniyorum ama önce şu sms inboxı yerine geri getireyim dedim.
bir de bu hard reset nasıl etkileyecek telefonu. telefon kayıtları smsler filan gidecek mi işin sonunda?

  • tururo  (16.07.14 09:51:22) 
her şey silinir. o yüzden yedek alın önce, sonra hard reset atın.


  • klassno  (16.07.14 20:27:58) 
ben iyisi mi bu işi profesyonellere bırakayım. smsler giderse canım çok acır (özellikle cüzdansal açıdan).


  • tururo  (16.07.14 21:45:07) 
telefonu garantiye verdiğin zaman ne yaparsalar yapsınlar önce bi temiz formatlıcaklar ve smslerin gidecek. o yüzden yedek al dedim sana zaten.


  • klassno  (16.07.14 21:48:44) 
ilk önce sony müşteri hizmetlerini bir arayayım diyorum. belki formatsız bir çözümü vardır. bu salak androidin blackberry deki gibi ikon düzenleme özelliğinin olmaması çok kötü. orada iki tıkla haaledilecek sorun burada format istiyor.


  • tururo  (16.07.14 21:55:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.