[]

Diego Fenerbahçede başarili olur mu ?

.




 
her ne kadar yıllardır çok beğendiğim bir oyuncu olsa da kariyeri düşüşe geçti. ben şahsen salih'in takımda kalmasını tercih ederdim diego'ya. takımı salih'in üzerine kurabilirdi ersun hoca, ama bizdeki yabancı sevdası gencecik yeteneğimizin roma'ya, diego'nun da fenerbahçemize transferine sebep oldu. diego'nun gelmesi demek 3 yıldır 4-3-3 sistemine alışmış fenerbahçenin alex'li sisteme geri dönmesi demek. diego'yu kesemeyeceğinize göre sürekli aynı sistemde oynamak demek. orta 2'liye büyük iş düşecek demek. ki bu orta ikiliden mehmet topal'ın yeri garanti gibi görünüyor. ama onun da en başarılı olduğu mevki defansif orta saha mevkisi. diego'nun gelişiyle birlikte box to box rolü isteyeceksin topal'dan, o da bunu yapabilecek bi oyuncu değil. yanında alper-meireles ya da emre üçlüsü oynayacak. kim oynarsa oynasın büyük bi yükle oynayacak. çünkü diego'dan koşmasını bekleyemezsin, beklesen de koşmaz zaten. bu da orta 2'linin bu sezon çok daha fazla koşması ve dolayısıyla yıpranması demek. diego hücum anlamında çok şeyler katacaktır ama bir o kadar da defansif anlamda zor dürüme düşürecektir fenerbahçeyi. kendisini çok sevmeme rağmen transferini pek doğru bulmuyorum. umarım yanılırım.


  • lionel andres  (16.07.14 00:00:05) 
Fenerbahçeliyim, büyük umut beslemiyorum, olursa sevinirim olamazsa da bizde para bok. Ama gidip de bir sürü para verdik diye her maç ilk on bir oynayacaksa olmaz.


  • i was made for you  (16.07.14 00:00:16 ~ 00:00:36) 
türk futbolunda arkaya yaslanıp oyunu kilitleyen takımlara karşı alex, drogba vb gibi kilidi açabilecek bir oyuncu olabilirse başarılı olur.

düşünüldüğü gibi oyun kurucu olarak başarılı olabileceğini sanmam sonuçta oyun forvetin dibinde kurulmuyor. oyun daha çok emre ve meireles bölgesinde kuruluyor.

not: fb
  • iskila  (16.07.14 00:03:58) 
ben de transfer dedikoduları çıktığında gerek yok demiştim ancak alındıktan sonra
içimde bi his var çok başarılı olacakmış gibi geliyor. hayırlısı olsun fenerbahçemize.

  • defansif orta saha  (16.07.14 17:57:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.