[]

döverim ülen,hepinizi döverim.

içince böyle oluyorumtatlı muhabbbet aşamasının arkasından direk bu geliyor.

normal midir ki? hayır sıklıkla içip en az 4'te 1'inde sarhoş olan bir insanım.ya kendi başıma bir bela açacağım ya başkalarının.

bi güzel dayak yesem kendime gelirim gibi ama öneriniz var mıdır ki? (:

 
kimle içtiğine bağlı bence.


  • huleyn  (26.06.09 01:19:39) 
Kötü haber; psikolojik sorunlarınız var
İyi haber; deli değilsiniz.

Büyüme çağınızda şöyle ağız tadıyla kavga etmemişsiniz sanırım, onun eksikliğini hissediyorsunuz. Ya da etymişsiniz ama çoğunlukla dayak yemişsiniz.

Bir tedavisi şu şekildedir; egonuzu güçlendirin. Herhangi bir şekilde. Resim filan yapın. Takdir edilin, doyun. Kendinize değer verin. Böylece içince ortaya çıkan bu düşünceler yerini "ulan son resmimi var mı beğenmeyen hieeyyt"e dönüşür.

Kolay gelsin. Dayak yemenize gerek yok.
  • oldu görüşürüz  (26.06.09 01:26:32) 
sebebini düşün. sadece madde ile rahatlamışken dışarı bir öfke çıkarabiliyorsun. belki normal hayatta gerektiği yerde sebep olan şeye öfkeni gösteremediğinden? belki birşeylerden çok korktuğundan? diplerde birşey olmalı.
bi kere dayak yersen muhtemelen susarsın ama sebebini ortadan kaldırmış olmazsın. derinlerdeki sen hafif özgür bırakılınca sana birşeyler anlatmaya çalışıyor! :)

  • lhun  (26.06.09 01:52:50) 
psikolojik sorunlu etiketi yapıştırmadan biraz düşünün. adam bunun iyi birşey olmadığının farkında ve gelmiş öneri istiyor. bence fazlasıyla bilinçli, ve herhangi bir psikolojik sorunu yok. psikolojisi nefret dolu bir insan böyle birşey yapmaz.

günlük hayatın acısını çıkarmaya çalışıyorsun bence. ben de içip de sevmediğim birine dalmıştım. 1 ay önce hatta. ama sebebi vardı. ve çok geçerli bir sebepti. eğer kafam iyi olmasa yapmazdım belki. neyse, adam boksörmüş. siyah kuşak. yanağımda ufak bir izle atlattım ama o dayağı yedikten sonra kendime geldim :)
  • cro magnon  (26.06.09 04:13:16) 
ilk dayakta geçmez, iki üç gibi akıllanırsın "bir şeyler yanlış galiba lan" diye.


  • rygard  (26.06.09 04:26:53) 
ay pardon psikolojik demiştim ben de yanılmışım. herşey süper abicim takma ya. günlük hayatın acısını çıkarmak için içip sevmediğin birine dalmak çok doğal bişey ki zaten? mesela baba dışarda birşeye sinirleniyor eve gelince karısına çocuğuna dalıyor rahatlıyor. veya abi borca giriyor işi iyi gitmiyor geçen adanada olduğu gibi ailesini kurşuna diziyor. bunlar sadece aynı senin tepki akış mekanizmanın büyük bir etkiyle karşılaşmış hali ama çok normal şeyler ki abi? zen meditasyon bir, içerde birikmiş tepkiyi alakasız/suçsuz insanlara yöneltmek isteği iki. bunlar hayatın tadları. aynen devam.
neyse, şimdi ben gidip boksta bi siyah kuşak alayım da boksa "renk getireyim".

  • lhun  (26.06.09 09:40:33) 
içme güzel kardeşim


  • joepiscopo  (26.06.09 14:00:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.