[]

Dövme yaptırıp da pişman olan var mı aramızda?

Pişmansanız neden?

Bir de İkizler burcu gibi ruh hali devamlı değişen ve çok sık her şeyden sıkılabilen arkadaşlarda dövme var mı? Varsa, dövmenizi hala seviyor musunuz? :)


 
ikizler burcuyum dövme yaptıramıyorum.
yaptırdıktan hemen sonra
'ben bunu neden yaptırdım ya'

birkaç saniye sonra
'güzel mi oldu ne'

birkaç saniye sonra
'nasıl sildircem ben bunu yaaa'

bunu biliyorum, süreç bu şekilde benim için. öncesinde uzun süre karar veremeyeceğim zaten ne yaptıracağıma. sevgilimin adını yazdıracağım, bileğime. biraz kıro işi ama böyle istiyorum.
  • rock n roll  (15.07.14 12:03:43) 
Merhaba. Aynı sorundan muzdarip bir ikizler burcu olarak 2 yıl düşündüm ve çok sevdiğim bir şey karşıma çıktığında 3 ay da onun üzerinde düşündükten sonra yaptırdım. Yaptırdığım gün bi an sadece panikledim, eyvah ya sıkılcam ben bundan napıcam diye. O ilk ve son oldu. Hiç pişman değilim, çok da güzel oldu dolayısıyla da sıkılmadım.

Bunda dövmemin omzumda ve her dakka görmediğim bir yerde olmasının da etkisi olabilir. Hep gördüğüm bir yerde olsaydı biraz daha farklı olabilirdi.
  • amelie poulain  (15.07.14 12:12:40) 
dövme değil ama sol kulağımdaki küpeleri sanırım 7 yıldır çıkarmıyorum.
ikizlerim ama onları sahiplendim. kuaför çıkarmamı istediğinde sinirleniyorum, kaybetmekten korkuyorum.

dövme için de aynısı olurdu, öyle güllü kuşlu bişey değilse tabi.

ama yükselenim aslan :) sahip olduğum şeyi en iyisiymiş gibi görme ordan geçmiş olabilir.
  • seksen9  (15.07.14 12:19:32 ~ 12:23:25) 
dövmesi olan ikizlerim. seviyorum.
6 ay kadar yaptırmayı planladığımın benzeri geçici dövmelerle deneme süreci geçirdim.
dolayısıyla want2die+1
  • icemint  (15.07.14 12:22:05) 
2 dövme sahibi ikizlerim
ikisi de normal hayatta görülmeyecek yerdeler. özellikle birine bayılıyorum hala. diğeri biraz büyük olduğu için çekincelerim yok değil ama onu da seviyorum <3

  • la noix  (15.07.14 12:25:51) 
İkizlerim dövme var pişman değilim bu gün olsa yine yaptırırım.


  • Son Müzakereci  (15.07.14 12:28:35) 
katalogtan seçersen sıkılırsın. burç saçmalığıyla bi alakası yok durumun. yıl olmuş x hala burç.


  • dimitri iskete  (15.07.14 13:42:58) 
hem ikizler burcuyum hem de dövme sahibiyim, yaptıralı 3 yıl oldu ve ben her gün dövmemi görmekten çok mutlu oluyorum, dövmemi çok seviyorum.


  • hypathia  (15.07.14 20:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.