[]

macbook proya windows yukletme sorunsali

bilgisayarci benden bunun icin 150 tl istedi. bunu kendim yapmak istiyorum. windowsu ayriyetten yuklemek icin bir cd ye ihtiyacim var mi ? yoksa internetten indirip kendim yapabilir miyim ? torrent den indirmek konusunda kararsizim. kacak yazilim yukleyip sonra yakalanmak istemiyorum.




 
kendin indirip yapabilirsin tabi ki. çok basit. usb'ye ihtiyacın var sadece. 8gblık bir usb ihtiyacını görür. indirdiğin yer de önemli değil. sadece indir, bootcamp'ta ki adımları takip et.


  • jihat  (15.07.14 11:55:57) 
Bilgisayarcıda kaçak yükleyecekti zaten.
Windows7 için Legal indirme linkleri var. Oradan indirirsin. İşyeri haricinde yakalanmazsın zaten.

  • sutlu nescafe  (15.07.14 12:01:49) 
virtual machine benzeri bişeylerle kurmadan da kullanabilirsin.


  • ghaash  (15.07.14 12:20:58) 
osX'in icinde zaten bootcamp var. bir adet windows iso'su bulursan, bootcamp seni adim adim yonlendirir. isoyu nerden indirdigin onemli degil. yazilimin kacak olup olmadigini belirleyen sey lisansidir. eger elinde legal bir lisans varsa istedigin yerden indirebilirsin.


  • crucio  (15.07.14 13:25:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.