[]

izmir otogar-dokuz eylül tınaztepe kampüsü ?

merhaba arkadaşlar deü de yaz okuluna başlıcam da daha önce bu güzergahlar arasında yolculuk yapmadım acaba hangi hattı kullanmam gerekli .yada otobüs servisleri beni inşaat fakültesine kadar direk ulaştırır mı ? yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürü borç bilirim




 
Kampüs girişine bırakır servis hatları en kötü ama hiç görmedim yani. Eshotla da 250 ydi tınaztepeye gelen ama saat başı mı falan. Eshot un sitesine bir bak.

Kampüs girişinde yerleşke var o da yaz saatine geçmiş saçma sapan iş yapıyolar ya! Kavruluyoruz o sıcakta adamlar takmıyo falan. Geldiğinde küfredeceksin sanırım.


Çok merak ediyorum neden otogara gidip geleceksin ki :s
  • indescribable  (14.07.14 23:42:43) 
insaat fakultesi dediginiz muhendisik fakultesi inssat muhendisligi olsa gerek.

1.otobus garajinin icinden buca dolmuslarina binip heykelde inip tinaztepe aktarmalara binebilirsiniz. kapidan yerleskeye binmeniz lazim.

2.garajin disindan ayakkabicilar sitesi kemer 64 numaraya binip kampus onunde inip gene yerleske.

3.otobusun servisiyle veya dolmus-otobus ne bulursan bornovaya, bornovadan metroyla halkapinardan aktarma yapip sirinyere. ordan tinaztepe otobuslerine, kapidan gene yerleskeye ki toplamda gene yukaridakilerle ayni surer.

4.bornovaya gidip 515 nolu otobusle dogrudan tinaztepe kapiya, sonra gene yerleske.

5.bornovaya gidip ege kampus icinden veya kucukpark metrodan belli saatlerde ozel servisler var. 2.5 tl idi sanki. kampusun icine kadar girer yarim saat falan surer.

6.servis saatlerini denk getirebilirsen otobusun servisiyle buca heykele. heykelden kampus taksiyle 15 tl falan tutar ya da gene otobuse binebilirsin.
  • nicki martin  (14.07.14 23:58:09) 
aydından git-gel yapıcam da o sebeple :)


  • orixim  (15.07.14 00:00:36) 
277 no'lu otobüs Otogar - Tınaztepe (yerleşkeyi bilmiyorum, geçiyordur sanırım)
www.eshot.gov.tr

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (15.07.14 00:08:47) 
bey caminin onunden ege universitesine giden servisler oluyordu aydin turizmin. sabah 7 ya da 6.30 da kalkardi dogrudan ege kampuse giderdi. onla ege kampuse gidip, ege medikonun yanindan bilir tasimacilik tinaztepe servislerine gecin. biraz pahaliya gelir ama en kisa ve rahat ulasim boyle olur. yoksa yollarda sicakta aktarma yaparken rezil olursunuz ki hele bir de toplu tasimama donemi baslatti sagoulsun koca aziz.

tabi her iki servis de yaz sebebiyle ara vermis olabilir. bu durumda diger alternatifleri degerlendirmeniz lazim.
  • halanne  (15.07.14 00:10:45) 
515 kalktı artık yok! Bornovaya gidersen geri gelmezsin sanırım küfredersin yani henüz bornovaya bucadan gitmedim küfrederim. Ah 515 im! Değerini bilemedim.

Tınaztepe otogar hatları direkt tınaztepeye geliyor olması lazım ama nerelerden dolanıyo bilmiyorum kampüs girişinde bırakır seni. Son durak çünkü.

Ama servisle üçkuyulara kadar gel üçkuyulardan atla tınaztepe otobüslerine kampüse gel yerleşkeyle yüksek yüksek tepelere alalım sizi.



Yahu o değil kampüs içine aktarma yapmadılar Allahtan!
  • indescribable  (15.07.14 00:30:14) 
Sen beni dinle buraları yaşıyorum bende yazokulundayom falan falan. Otogar tınaztepe hattını bul eshot sitesinden sonra yardır gel


  • indescribable  (15.07.14 00:31:42) 
ah aziz ah, 515 de mi kalkti. o zaman 64 de kalkmis olabilir.

la hicbiseyden haberim yok icine etmisler otobuslerin resmen, izmire dondugum zaman eve nasil gidicem lan ben.

o zaman ben sana en kolay yolu soyleyeyim. git gel bi sekilde otobus soforuyle muavinle ahbap ol. soyle seni izmire giristeki giselerde indirsinler. ordaki otoparkin kenarindan cikip asagi yoldaki hal'e in. 5-10 dklik yurume mesafesinde dolmuslar var. tinaztepe kapisinda inersin yerleskeye binersin ya da eski ana kapida inersin yuruyerek insaata gidersin.

hatta giselerde inip direkt kampuse yurusen bile, otogardan daha kisa surede varirsin okula. aslinda yuruyerek bile en fazla yarim saatlik yol ama cevre yolu olmasi sakat.
  • nicki martin  (15.07.14 00:51:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.