[]

Parenthood'u yeni bitirmiş birine hangi diziyi önerirsiniz?

Not: Six feet under'ı izlemedim ama listemde.




 
Gilmore Girls. Lauren Graham başrolde.

Bir de soru sorayım, Erika Christensen'i çok güzel buluyorum, sence nasıl?
  • i was made for you  (14.07.14 23:26:10 ~ 23:26:43) 
aile dizilerini seviyorsanız brothers and sisters, mad men. yeni aile dizileri switched at birth ve the fosters.

komedi olarak da modern family.
  • mea maxima culpa  (14.07.14 23:29:13) 
Modern family izliyorum. Mad Men'e karşı bi önyargım var Emmy'lerden dolayı yakın zamanda izlemem diye düşünüyorum. Gilmore Girls ve Brother and sister'a bakacağım. Hangisi daha gerçekçi? Parenthood sevmemin sebebi olayların gerçek hayata yakın olması ve oyuncuların gözümde karakterlerle özleşmesi.

Erika Christen hakkında, başta pek güzel bulmamıştım (sanırım çene yapısından ötürü) ama son sezonlara doğru daha çekici gelmeye başladı. Ama bir Lauren Graham değil tabi gözümde.
  • nec12  (14.07.14 23:45:48 ~ 23:46:42) 
Brother and Sister'ı bilmiyorum ama Gilmore Girls son derece gerçekçidir. Her karakterle bağ kurabilirsin ki kuracaksındır da. Hem de Lauren Graham'ı da seviyormuşsun, genç hâlini izlersin sekiz sezon boyunca.

Evet Erika'nın çenesi bana da garip gelmişti ama sonradan alıştım.
  • i was made for you  (14.07.14 23:51:29) 
gilmore girls kız dizisi biraz. bir anne kızın hikayesi, küçük bir kasabada geçiyor. özgürlüğüne düşkün zengin aile kızı kendi kızını da özgür yetiştiriyor. anne kız deli gibi konuşuyorlar. hafif komedi gibi. samimi bir dizi.

brothers and sisters zengin bir ailenin hikayesini anlatıyor. ailenin annesi sally field, çocuklardan birisi rachel griffiths, birisi şu balthazar getty miydi neydi hani siena miller ile aşk yaşamıştı. birisi ali mc beal'i oynayan kadın, onun eşi rob lowe filan.

ilk başta zengin ailenin sorunları biraz uzak gelse de güzel kaliteli dizi, seyrettiriyor kendisini.
  • mea maxima culpa  (15.07.14 01:12:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.