[]

Sormayayım dedim ama dayanamadım?

Biliyorum tüm değişkenleri bilmeden ve insanları tanımadan sağlıklı bir yorum yapmak mümkün değil ama işte insan dayanamıyor, belki bir yerden bir şeyler kaparım diyor.Neyse kısa kescilere aşağıda anlatıyorum.

Şimdi benim liseden bir alt dönem olan hatun kişisi ile bir aracı vasıtası ile tanıştım.Daha doğrusu face'den bulduk birbirimizi.29-30 yaşında insanlarız bu yüzden tanıştırılma amacı malum.Şimdi biz bu hatunla bir müddet face'den yazıştık.(ama sadece face) Neyse biraz yazıştıktan sonra bu hatun benim yazdığıma cevap vermedi ve ben de mikerler deyip sallamadım.

Aradan 2 ay geçti ve tam telefon elimde sabahın dokuzu çat mesaj geldi yine face'den. -Selam nasılsın? tabi ben şaşırdım ama muhabbet iyi geldi derken o gün gece yarısına kadar bir muhabbet bir muhabbet.Ertesi gün oldu, lan bişey yazıyorum cevap yok.Yazıyorum cevap yok.En sonunda iki gün sonra mesaj attım bilmeden bir hata mı yaptım diye.Gece geri mesaj attı bir sorun yok.Sonra yine bişeyler yazdım yine cevap yok.Tabi ben yine mikerler moduna girdim ve okuyom ben yaaa diyip bir daha da bir şey yazmadım.

Şimdi işin ilginç kısmı yukarıda yazdıklarımdan sonra şimdi de bu hatun kişisi face'de koyduğum fotoları beğeniyor.Lan ne alaka? Bundan sonraki hamleyi merak ettiğimden arkadaşlıktan da silmedim ama cidden amaç nedir merak ediyorum.

Biraz uzun oldu gibi ama derdini mikeyim derseniz alınmam.Bana ya da hatun kişisine istediğiniz kadar vurabilirsiniz.

 
inanılmaz bir sinerji yok ise, sevgilin olmayan bir kadınla netten veya mesajla hiç bir zaman uzuuuun uzun konuşma (ilişki hedefin olan).

elinin altındaki bir oyuncak gibi olmuşsun. canı isterse mesaj attığı ve hemen cevap aldığı biri. birinin peşinden koşarken canı sıkılınca veya ego desteğine ihtiyacı olduğunda sana mesaj atacak, sıkılınca bırakacak. bütün ipler elinde. uzaktan kumandalı araba gibisin.

merhaba merhaba iki üç mesaj sonraki adım dışarıda buluşma. 29-30 yaş için bu.

bir daha mesaj atarsa cevap verme, ya da ucu kapali cevap ver. bundan bir şey çıkmaz.
  • Lorik Cana  (14.07.14 23:50:24 ~ 23:53:45) 
çok gereksiz olmuş ya. Sikleme, bu kadar düşündüğüne değmez ve bi cacık olmaz ondan.


  • mayaa  (14.07.14 23:57:52) 
Cevap vermeyen insanla muhatap olmam.


  • nereye bu gidis  (14.07.14 23:59:36) 
Salla gitsin. Kolay kolay demem böyle şeyler ama bu kızdan sana ''malum'' olmaz.


  • buzbebek  (15.07.14 00:02:35) 
Kadın ruh hastası, siz de yedeksiniz.


  • angelus  (15.07.14 00:06:47) 
Kafasında başkası hatta başkaları var, seni de yokluyor acaba diye. İlgi delisi de olabilir. Boşta kaldıkça birilerinin ona yazması hoşuna gidiyor. Karakterinde bir takım sorunlar olabilir, üzülmek istemiyorsan uzak dur. Sil Face'den, cidden değer veriyorsa, bir şeyler yapar, yapmıyorsa da zaten salla gitsin.


  • elikası  (15.07.14 09:13:28) 
Kardeş şu gönül işlerinin son 1 ayını aşağı doğru bi tararsan, senin durumunda kalmış onlarca genç adam göreceksin. Moda gibi bişey heralde bu aralar dengesizlik. Salla gitsin ya. Bi daha da cevap verme. Parmaklarını kıpırdattığına değmez.


  • pandispanya  (15.07.14 09:16:29) 
sen yedektesin. sallamalısın. yazdıklarına cevap verme.


  • dessy  (15.07.14 09:44:41) 
dessy +1
ilgi göstermeni ve etrafında olmanı istiyor.Ama o kadar.sen uzaklaşınca o ilgiyi araıyor. yaramaz sana

  • bdsm izmir  (15.07.14 10:15:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.