[]

kuzey kore ile ilgili belgesel?

var mıdır önerebileceğiniz, izleyince "aaaa ne acayipmiş" dedirten, öyle interlekin her yerinde yazmayan güzel ve özel bilgiler içeren kaliteli bir belgesel bu kuzeyli biraderlerimiz hakkında?

türkçe veya ingilizce altyazısı olması tercih sebebi ama olmazsa da zararı yok. linkten izlerim, torrentten indiririm, affetmem. seçenek bol. ne izleyeyim?

özellikle izlediğiniz, beğendiğiniz belgeselleri paylaşırsanız çok memnun olurum çünkü ben "north korea documentary" yazmayı biliyorum google'a, öyle yeteneklerim var hani. ama size soruyorum. neden? çünkü izleyip doyurucu bulduğunuz bir şeyi önermenizi istiyorum, herhangi bir şey değil.

 
A day in the life ve Vice Guard to North Korea. İkisi de güzeldi. Vice Guard daha kapsamlı diyebilirim.

Undercover in the secret state'i de indirdim ama henüz izleyemedim.
  • hiko seijuro  (14.07.14 22:48:55) 
the hermit kingdom - www.youtube.com

bunu vice yaptı, daha önceden 2 kere falan daha gittiler. ben sevdim bu belgeseli, ortamların garipliklerini, liderlerine bağlılıklarını güzel anlatmış. içinde trajikomik şeyler de var.

edit: www.vice.com bu da hiko seijuro'nun bahsettiği, guar to north korea.
  • dogyman  (14.07.14 22:54:25 ~ 23:12:36) 
vice'inki fena degildi.


  • yonge and bloor  (14.07.14 23:02:08) 
TED konuşması var kısa bir tane belgesel değil ama atayım gene de. Kadın Kuzey Kore'den nasıl kaçtığını, insanların nasıl kaçmaya çalıştığını oradaki durumu falan anlatıyor.

www.ted.com
  • i was made for you  (14.07.14 23:13:03) 
www.celebialper.com

belgesel değil ama orayı ziyaret eden bir abimiz gözlem ve izlenimlerini güzel aktarmış blogunda. tavsiye ederim okumamışsanız.
  • nerdeyim ben  (14.07.14 23:30:22) 
bu yazı dizisi benim çok hoşuma gitmişti, arada videolar da var.
www.celebialper.com

  • rahvanatlargibi  (14.07.14 23:33:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.