[]

Dolgu yaptırdım ama..

Bugüne kadar hiçkimse bana diş ipi kullanmanın en az diş fırçalama kadar önemli olduğunu söylememişti, bu yüzden büyük azı dişlerimde iki tane arayüz çürüğü oluşmuş, (Bilmeyene önemli not, diş ipi başlığını derhal sözlükte okuyun, sonra da düzenli kullanın, siz arayüzlerinizi kurtarın.) üç gün önce doldurdum kendilerini. Dolgu yapmadan önce oraya diş ipi değdirince ipten pis bir koku geliyordu, demin doldurulan arayüzü kürdanla temizleyince tekrar o kokuyu aldım, bu normal mi? Dolgu yapmadan önce çürüğü tamamen temizlemiş olması gerekmez mi?




 
kürdan girecek boşluk varsa diş et problemin de var demektir.

ara yüz fırçası al kürdan kullanma.

diş eti hastalığı kaynaklı koku da olabilir, sağlıklı diş eti olan ve kontağı iyi dişlerin aasına kürdan girmez.
  • neferkitty  (14.07.14 22:22:31) 
çürükten dolayı değildir bi iki öğün önce yediğiniz yemek artıklarının kokusudur tam temizlenmeyince dişler öyle oluyo en azından bende öyle oluyo


  • coca cola  (14.07.14 22:23:46) 
@neferkitty

Yanlış ifade ettim sanırım, kürdan diş etimin arasına girmedi iki dişimin arasına girdi olması gerektiği gibi; ki zaten çürük ve dolgu da orada.
  • :)  (14.07.14 22:26:18) 
@ coca cola
Başka hiçbir yerde yok sadece orada var, tıpkı dolgu yapılmadan önce olduğu gibi.

  • :)  (14.07.14 22:27:50) 
diş ipi kafama takıldı benim yahu. dişlerimin arası aralıklı değil. peki ben nasıl kullanacağım? zorlayarak dişlerimin düzenini mi bozacağım diş ipi kullanmak için?


  • kallesnikof  (14.07.14 22:32:53) 
Diş ipi kullandınız diye dişlerin düzeni bozulmaz.


  • ay nov kung fu  (14.07.14 22:34:53) 
Kallesnikof, hiç mi girmiyor? Ama bence bir diş hekimine danış, bak ben yandım sen de yanma, on sene önce bana birinin bunu söylemiş olmasını çok isterdim.


  • :)  (14.07.14 22:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.