[]

Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi Hakkında

Selamlar.

C.T. Sahnesinde bir konsere gideceğiz. Lakin mekanı daha önce hiç görmedim. Sorum şu şekilde, konseri ön saflardan ama kenardan mı izlesek (ona göre bilet alsak) yoksa tam cepheden görecek şekilde uzaktan mı alsak? (En geriden oluyor bu)
www.biletix.com (A, H arasındayım yani)

A bloktan ses kalitesi konusunda sorun olur mu, bazı konserleri tam cepheden izlemediğiniz sürece seste ciddi sıkıntılar ortaya çıkıyor, vokali adamakıllı duyamıyorsunuz vs. Hatta sahne demirlerinden sanatçı görünmüyor falan (höh). Diğer taraftan H blok da çok uzak kaçıyor sanki. Mekan çok büyük mü, ses düzeni nasıl? Baya kararsız kaldım, arada önemli fiyat farkı da var, yardımcı olursanız müteşekkir olurum. (Özellikle de Loreena McKennith konserine gidenler bir değerlendirme yaparlarsa duacı olacağım.)

 
Çok sevdiğiniz birisiyse ön saflardan alıp görsele önem verin.

Müzik olsun diyorsanız en geriden olsun.

Ama şu da unutulmamalı; bir konser dvdsi izliyor gibi mi olsun istersiniz; yoksa bir konser dvdsinin çekilişine tanık olmak mı? İkincisi doğru cevap, yani ön saflar.
  • oldu görüşürüz  (26.06.09 02:20:57) 
arkalardan sahneyi hayal meyal gorebiliyorsun. sagli sollu ekran koyuorlar ama yine de olmuyor. bilet cok pahaliysa sag ya da sol sahneye hafifcene cephe bir yerden alin. tam ortada basin durma yeri var, onlarin tam arkasi iyi olmuyor. gerci cok kalabalik degilse millet yerinde pek durmuyor baslamaya yakin.
ekleme: ses sistemi iyidir, A ve H fazla kenardalar. secme sansiniz varsa B on sol en kenar bence.

  • pyro clustic flow  (26.06.09 10:25:42 ~ 10:30:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.