[]

kayıp Iphone

Selamlar,
Sanırım bir arkadaşımın cep telefonu çalındı. Iphoneları internet üzerinden nasıl buluyorduk. teyzeye anlatır gibi anlatabilir misiniz acaba?
Şimdiden teşekkürler


 
iphone'umu bul app ile bulabilir tel açıksa.


  • goodbyecruelworld  (14.07.14 21:44:57) 
açık değil maalesef, kapatmışlar.


  • euteamo  (14.07.14 21:46:51) 
bu özelliği kullanabilmeniz için öncelikle arkadaşınızın iphone'unda "iphone'umu bul" özelliğinin aktif olması gerekli.

eğer bu özellik telefonda aktif ise,

- www.icloud.com adresine girip, apple e-posta adresi ve şifresiyle giriş yapıyoruz. (apple kimliğinden kastım, uygulama satın alırken kullandığınız kimlik)

- giriş yaptıktan sonra karşımıza "iphone'umu bul" seçeneği çıkıyor, ona tıklıyoruz.

- ve artık hesabınıza bağlı cihazların nerede olduğunu gösteren bir harita karşımızda. haritadaki konum anlık güncelleniyor. fakat telefonun internet bağlantısı yoksa ya da kapalıysa cihazın yerini göstermeyecektir.
  • tek terk  (14.07.14 21:47:13) 
en iyisi hemen imei noyu polise bildirmek. note 2sini çalınan bir arkadaşımınkini 1 ay içinde buldular.


  • goodbyecruelworld  (14.07.14 21:50:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.